Ally Sheedy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ally Sheedy
(Alexandra Elizabeth Sheedy)

Pohlaví:
Žena
Narození:
13.6. 1962 - 05:57h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Ally Sheedy - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
13.6.1962 - 05:57  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.6.1962 - 09:57  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ally Sheedy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ally Sheedy
datum narození 13.6.1962
(herečka, instagram)

Ally Sheedy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Little Sister
(2014) - Sins of Our Youth
(2014) - Fugly!
(2014) - Client Seduction
(2013) - Full Circle (TV seriál)
(2010) - Ten Stories Tall
(2009) - Život za časů války
(2009) - Vražda v mé rodině
(2009) - Perestroika
(2008) - Harold
(2007) - Indie Sex: Teens
(2007) - Steam
(2007) - Junior Defenders
(2007) - Den zlomu
(2006) - Veterán
(2006) - Kyle XY (TV seriál)
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Shooting Livien
(2004) - Noise
(2003) - Ostrov pohody
(2003) - Noc dobrá pro smrt
(2003) - Life On the Line
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Vyšetřování Michaela Crowea
(2002) - Pouhý sen
(2002) - Happy Here and Now
(2001) - Vězeňská správkyně
(1999) - Intimate Portrait: Ally Sheedy
(1999) - Celebrity Profile: Ally Sheedy
(1999) - Walking After Midnight (TV seriál)
(1999) - Vezmu tě tam
(1999) - Sugar Town
(1999) - Our Guys: Outrage at Glen Ridge
(1999) - The Autumn Heart
(1999) - Advice From a Caterpillar
(1998) - Vrcholné umění
(1998) - Myth America
(1998) - The Fury Within
(1997) - Útěk z vězení
(1997) - Pohřbeni zaživa
(1997) - Highball
(1997) - Groupies
(1997) - The Definite Maybe
(1997) - Country Justice
(1997) - Amnesia
(1996) - Únos letu 285
(1995) - The Tin Soldier
(1995) - One Night Stand
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Ultimate Betrayal
(1994) - Red Shoe Diaries 4: Auto Erotica
(1994) - Parallel Lives
(1994) - The Haunting of Seacliff Inn
(1993) - Nejlepší přítel člověka
(1993) - Lethal Exposure
(1993) - Chantilly Lace
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Tattle Tale
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1991) - Sám a sám
(1990) - Ztracený Capone
(1990) - Strach
(1990) - Betsyina svatba
(1989) - Srdce jihu
(1988) - Manželské etudy
(1988) - Číslo 5 žije 2
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville
(1987) - We Are the Children
(1987) - Maid to Order
(1986) - Číslo 5 žije
(1986) - Blue City
(1985) - Snídaňový klub
(1985) - Eliášův oheň
(1985) - Dvakrát za život
(1984) - Oxford Blues
(1983) - Zlí hoši
(1983) - Válečné hry
(1983) - Deadly Lessons
(1981) - Už nebudu mlčet
(1981) - Splendor in the Grass
(1981) - I Think I'm Having a Baby
(1981) - Homeroom
(1981) - The Day the Loving Stopped
(1981) - The Best Little Girl in the World
Ally Sheedy - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1961) David Lansbury - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1961) Woody Harrelson
(*1959) Richie Sambora (fáma)
(*1961) Eric Stoltz
(*1958) Alec Baldwin

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.6.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ally Sheedy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ally Sheedy - herečka

se narodila 13.6.1962 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ally Sheedy

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Ally Sheedy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
21°54’
12
 
LunaLuna:
Váhy
26°32’
5
 
MerkurMerkur:
Blíženci
13°03’
12
R
VenušeVenuše:
Rak
25°28’
2
 
MarsMars:
Býk
11°26’
11
 
JupiterJupiter:
Ryby
12°06’
10
 
SaturnSaturn:
Vodnář
10°59’
9
R
UranUran:
Lev
27°05’
3
 
NeptunNeptun:
Štír
11°06’
5
R
PlutoPluto:
Panna
7°40’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°21’
3
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°12’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°53’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
3°09’
5
Domy:
Blíženci
28°31’
Střelec
28°31’
2:
Rak
18°36’
8:
Kozoroh
18°36’
3:
Lev
9°25’
9:
Vodnář
9°25’
Panna
4°37’
Ryby
4°37’
5:
Váhy
8°03’
Beran
8°03’
6:
Štír
19°30’
Býk
19°30’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
1°34’
11
Slun./Luna:
Lev
24°13’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »