Alois Švehlík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alois Švehlík

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1939
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Alois Švehlík - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1939 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alois Švehlík 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Alois Švehlík
datum narození v roce *1939
(herec, instagram)

Alois Švehlík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lída Baarová
(2016) - Já, Mattoni (TV seriál)
(2015) - Backstage: Othello, benátský mouřenín
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2013) - Radokova Trojská válka
(2013) - Hořící keř
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Janinka
(2011) - Alois Nebel
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Hlava-ruce-srdce
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Alma
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Stínu neutečeš
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Divnovlásky
(2007) - Tři životy
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Operace Silver A
(2006) - Čétéčko
(2006) - Swingtime
(2006) - Naši furianti (divadelní záznam)
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Ceny Thálie 2004
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Oběti: Hadí tanec
(2005) - Leasing
(2005) - Eden (TV seriál)
(2005) - Černá karta
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - Bolero
(2003) - Falešné obvinění
(2003) - Bankrotáři
(2003) - ...a stoupej do slunce!
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV seriál)
(2000) - Vzpomínání na Jiřího Sováka
(2000) - Film o filmu: Princezna ze mlejna 2
(2000) - Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
(2000) - Der Lebensborn - Pramen života
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1999) - Pán hradu
(1999) - Ošklivá princezna
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Cesta bez průvodce
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Listonošky
(1998) - Genij vlasti
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Výchova dívek v Čechách
(1997) - Pražský písničkář (TV seriál)
(1997) - Měsíc pro smolaře (divadelní záznam)
(1995) - Klekání zvoníme
(1994) - Princezna ze mlejna
(1994) - Princezna ze mlejna (TV seriál)
(1994) - Návštěvní doba (divadelní záznam)
(1994) - Hořké víno
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Strašidla a spol. (TV seriál)
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Kryštof a Kristina
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Tři dary lásky
(1992) - Shapirovy rukopisy
(1992) - Pohádka o prolhaném království
(1992) - Peklo
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Černí baroni
(1991) - Pilát Pontský, onoho dne
(1991) - O těch Martinových dudách
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV seriál)
(1990) - O nebojácné Bětce
(1990) - Dcera národa
(1989) - Setníkův štít
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Morové povětří
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Čekání na Patrika
(1988) - Advokát ex offo (TV seriál)
(1987) - Outsider
(1987) - Nepolepšitelný starý muž (TV seriál)
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Karanténa
(1987) - Hláska
(1987) - Dům na Sahaře
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Trvale jasno
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Kus života
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Případ Jaruška
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Sen noci svatojanské (divadelní záznam)
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Doktor Kazisvět
(1984) - Na dosah ruky (TV seriál)
(1984) - Malý Démosthénes
(1984) - Křižovatka
(1984) - Kariéra
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Stříbrný smrček
(1982) - Od sedmi do čtyř
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - V týlu nepřítele
(1981) - Víkend bez rodičů
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Romaneto
(1980) - Muž přes palubu
(1980) - Havárie
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Momicheto i zmeyat
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Melodie bílého klavíru
(1978) - Malíř Jörg Ratgeb
(1978) - Karafiát
(1978) - Hrozba
(1978) - Etudy do skicáku
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Dým bramborové natě
(1976) - Dobrý den, město
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Obtíže rovin
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Město nic neví
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Píšťalka pro dva
(1974) - Hodinky bez vodotrysku
(1973) - Větrné moře
(1973) - Kukačky
Alois Švehlík - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1972) David Švehlík - syn

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alois Švehlík 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alois Švehlík - herec

se narodil v roce *1939 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alois Švehlík

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Alois Švehlík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
6°25’
 
LunaLuna:
Kozoroh
27°52’
 
MerkurMerkur:
Lev
23°54’
R
VenušeVenuše:
Rak
26°12’
 
MarsMars:
Kozoroh
27°37’
R
JupiterJupiter:
Beran
8°47’
R
SaturnSaturn:
Býk
1°05’
 
UranUran:
Býk
21°37’
 
NeptunNeptun:
Panna
21°25’
 
PlutoPluto:
Lev
1°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
3°44’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°45’
 
CheirónCheirón:
Rak
14°31’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »