Amanda Bynes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amanda Bynes
(Amanda Laura Bynes)

Pohlaví:
Žena
Narození:
3.4. 1986 - 03:55h
Místo:
Thousand Oaks, Kalifornie
Země:
Věk:
32 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, módní návrhářka

Amanda Bynes - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Lepoivre (A)
Datum narození a čas (místní čas):
3.4.1986 - 03:55  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.4.1986 - 11:55  
US, Thousand Oaks:
34°10' s.š., 118°50' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amanda Bynes 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Amanda Bynes
datum narození 3.4.1986
(herečka, zpěvačka, módní návrhářka, instagram)

Amanda Bynes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Panna nebo orel
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2008) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2008) - Živoucí důkaz
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Královna ročníku
(2007) - Hairspray
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Rachael Ray
(2006) - Super náhradník
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Ztroskotaná láska
(2005) - Roboti
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Style Star
(2003) - Show Sharon Osbourneové
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
(2003) - Co ta holka chce
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - The Jamie Kennedy Experiment
(2002) - The Caroline Rhea Show
(2002) - Velký tlustý lhář
(2002) - The Nick Cannon Show (TV seriál)
(2002) - Co mám na tobě ráda (TV seriál)
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Rugrats: Still Babies After All These Years
(2001) - Rock & Roll Back to School Special
(2001) - Noční můry (TV seriál)
(2000) - Rove Live
(1999) - Total Request Live
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - The Amanda Show (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Figure It Out
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Blue's Clues (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1994) - All That
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1991) - Lumpíci (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today
Amanda Bynes - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.4.1986 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amanda Bynes 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amanda Bynes - herečka, zpěvačka, módní návrhářka

se narodila 3.4.1986 ve městě Thousand Oaks, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amanda Bynes

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Amanda Bynes
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
13°25’
1
 
LunaLuna:
Vodnář
4°56’
12
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°41’
1
 
VenušeVenuše:
Býk
1°25’
2
 
MarsMars:
Kozoroh
3°09’
10
 
JupiterJupiter:
Ryby
9°45’
1
 
SaturnSaturn:
Střelec
9°30’
9
R
UranUran:
Střelec
22°21’
10
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°48’
11
 
PlutoPluto:
Štír
6°36’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
0°55’
2
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
3°53’
3
 
CheirónCheirón:
Blíženci
10°32’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
10°31’
2
Domy:
Ryby
2°02’
Panna
2°02’
2:
Beran
15°25’
8:
Váhy
15°25’
3:
Býk
17°56’
9:
Štír
17°56’
Blíženci
12°52’
Střelec
12°52’
5:
Rak
5°17’
Kozoroh
5°17’
6:
Rak
29°36’
Kozoroh
29°36’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
22°27’
11
Slun./Luna:
Ryby
9°11’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »