Amos Gitai wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amos Gitai
(Amos Weinraub)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Haifa
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Amos Gitai - Horoskop, Scenáristická filmografie

Datum narození:
11.10.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amos Gitai 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Amos Gitai
datum narození 11.10.1950
(herec, instagram)

Amos Gitai - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Rabin, the Last Day
(2014) - Tsili
(2014) - Palabras de dioses
(2013) - Venice 70: Future Reloaded
(2013) - Ana Arabia
(2012) - Lullaby to My Father
(2010) - Roses à crédit
(2009) - La Guerre des fils de la lumière contre les fils des ténèbres
(2009) - Carmel
(2008) - Meuhar Yoter
(2007) - Stažení
(2007) - Chacun son cinéma
(2006) - Zprávy z domova
(2005) - Free Zone
(2004) - Bem-Vindo a São Paulo
(2004) - Promised Land
(2003) - Zápletka
(2002) - 11'09''01
(2002) - Kedma
(2001) - Eden
(2000) - Kipur
(1999) - Zion, Auto-Emancipation
(1999) - Kadosh
(1998) - Pomeranč
(1998) - Dům v Jeruzalémě
(1998) - Yom Yom
(1997) - Válka a mír ve Vesoulu
(1996) - Aréna vraždy
(1996) - Milim
(1995) - Zihron Devarim
(1994) - Te'atron Hahaim
(1994) - The Neo-Fascist Trilogy: III. Queen Mary
(1994) - The Neo-Fascist Trilogy: II. In the Name of the Duce
(1993) - The Neo-Fascist Trilogy: I. In the Valley of the Wupper
(1993) - Golem, le jardin pétrifié
(1992) - Golem, l'esprit de l'exil
(1992) - Gibellina, Metamorphosis of a Melody
(1991) - Naissance d'un Golem
(1991) - Wadi 1981-1991
(1989) - Berlin-Yerushalaim
(1987) - Brand New Day
(1986) - Ester
(1984) - Regan: Image for Sale
(1984) - Bankok Bahrain
(1984) - Ananas
(1982) - Yoman Sadeh
(1981) - Wadi
(1981) - American Mythologies
(1980) - Dům
(1980) - In Search of Identity
(1979) - Cultural Celebrities
(1979) - M'Ora'ot Wadi Salib
(1979) - Bikur Carter B'Israel
(1978) - Wadi Rushima
(1978) - Architectura
(1977) - Shikun
(1977) - Political Myths
(1976) - Charisma
(1974) - Ahare
(1973) - Shosh
(1973) - Fire Eats Paper, Paper Eats Fire
(1972) - Textures
(1972) - Shahor lavan
(1972) - Maïm
(1972) - Hayam

Amos Gitai - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.10.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amos Gitai 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amos Gitai - herec

se narodil 11.10.1950 ve městě Haifa
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amos Gitai

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Amos Gitai
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
17°36’
 
LunaLuna:
Váhy
16°42’
 
MerkurMerkur:
Váhy
2°59’
 
VenušeVenuše:
Váhy
9°03’
 
MarsMars:
Střelec
11°03’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
27°51’
R
SaturnSaturn:
Panna
25°48’
 
UranUran:
Rak
9°28’
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°06’
 
PlutoPluto:
Lev
19°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°06’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
0°20’
 
CheirónCheirón:
Střelec
17°44’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »