Amy Smart wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Amy Smart
(Amy Lysle Smart)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Topanga Canyon
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herečka, modelka

Amy Smart - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
26.3.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Amy Smart 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Amy Smart
datum narození 26.3.1976
(herečka, modelka, instagram)

Amy Smart - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sister Cities
(2016) - Matters of the Heart
(2015) - Zoey to the Max
(2015) - Hangman
(2014) - 7500
(2014) - The Visitant
(2014) - The Single Moms Club
(2014) - Run for Your Life
(2014) - Risen
(2014) - Prohnilá země
(2014) - Break Point
(2014) - Among Ravens
(2013) - No Clue
(2012) - Muži sobě (TV seriál)
(2012) - Kolumbovo náměstí
(2012) - Bad Girls
(2011) - The Big Fix
(2011) - Save the Farm
(2011) - Freedom
(2011) - 12 Dates of Christmas
(2011) - Shameless (TV seriál)
(2011) - Dům u vycházejícího slunce
(2011) - Boj o dědictví
(2010) - Strážce pořádku (TV seriál)
(2010) - Dead Awake
(2009) - 2. světová válka: Ztracené filmy (TV seriál)
(2009) - Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
(2009) - See Kate Run
(2009) - Láska a tanec
(2008) - Zrcadla
(2008) - Seventh Moon
(2008) - Robot Chicken: Star Wars Episode II
(2008) - Life in Flight
(2006) - Zastav a nepřežiješ
(2006) - Smith (TV seriál)
(2006) - Pokojný bojovník
(2005) - Větší než nebe
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Miluji tě k sežrání
(2005) - Milostný příběh
(2005) - Dohazovač
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Starsky & Hutch: A Last Look
(2004) - Willowbee
(2004) - Starsky & Hutch
(2004) - Rande s celebritou
(2004) - Osudový dotek
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Project Greenlight 2
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Spiknutí
(2003) - Péčko pro začátečníky
(2003) - Bitva o Shaker Heights
(2002) - Player$
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Driven (TV seriál)
(2002) - Interstate 60
(2001) - The Andy Dick Show
(2001) - Making 'Rat Race'
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Milionový závod
(2001) - Americký Macbeth
(2000) - 2000 MTV Movie Awards
(2000) - Sedmdesátá léta
(2000) - Road Trip
(1999) - Varsity blues
(1999) - Hurá na to!
(1999) - Brookfield
(1998) - Strangeland
(1998) - Starstruck
(1998) - How to Make the Cruelest Month
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1998) - Circles
(1997) - The Last Time I Committed Suicide
(1997) - Hvězdná pěchota
(1997) - High Voltage
(1997) - Campfire Tales
(1996) - Svůdná nenávist
(1996) - Her Costly Affair
(1996) - A & P
Amy Smart - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.3.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Amy Smart 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Amy Smart - herečka, modelka

se narodila 26.3.1976 ve městě Topanga Canyon, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Amy Smart

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Amy Smart
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
5°57’
 
LunaLuna:
Vodnář
19°32’
 
MerkurMerkur:
Ryby
29°42’
 
VenušeVenuše:
Ryby
14°07’
 
MarsMars:
Rak
3°34’
 
JupiterJupiter:
Býk
0°00’
 
SaturnSaturn:
Rak
26°01’
R
UranUran:
Štír
6°18’
R
NeptunNeptun:
Střelec
13°56’
R
PlutoPluto:
Váhy
10°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°44’
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
26°20’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »