Anastacia wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anastacia
(Anastacia Lyn Newkirk)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
zpěvačka, návrhářka

Anastacia - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
17.9.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anastacia 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anastacia
datum narození 17.9.1968
(zpěvačka, návrhářka, instagram)

Anastacia - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Anastacia: Take This Chance (hudební videoklip)
(2014) - Anastacia - Stupid Little Things (hudební videoklip)
(2014) - Anastacia: Starring At the Sun (hudební videoklip)
(2012) - Sunday Brunch
(2012) - All You Can Dream
(2008) - MTV Europe Music Awards 2008
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2007) - Concert for Diana (koncert)
(2006) - Anastacia: Live at Last (koncert)
(2005) - Heavy on My Heart (hudební videoklip)
(2005) - Anastacia - Pieces of a Dream (hudební videoklip)
(2005) - La Azotea de Wyoming
(2004) - Welcome to My Truth (hudební videoklip)
(2004) - Anastacia: The Video Collection (hudební videoklip)
(2004) - Anastacia - Sick and Tired (hudební videoklip)
(2004) - Anastacia - Left Outside Alone (hudební videoklip)
(2004) - The X Factor
(2004) - 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 (koncert)
(2003) - One Day in Your Life (hudební videoklip)
(2003) - 4Pop
(2003) - Symphonic Show (TV seriál)
(2002) - The Royal Variety Performance 2002
(2002) - RI:SE
(2002) - Nobel Peace Prize Concert
(2002) - Divas: Las Vegas
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2001) - Anastacia - Paid My Dues (hudební videoklip)
(2001) - Star Academy
(2001) - Nobel Peace Prize Concert
(2001) - Lorraine
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Pavarotti & Friends for Afghanistan (koncert)
(2001) - Party in the Park 2001 (koncert)
(2001) - Elton John: Greatest Hits (koncert)
(2000) - GPTV
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Tapis rouge
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1994) - Howard Stern
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - BingoLotto
(1987) - French and Saunders (TV seriál)
(1981) - Wetten, dass..?
(1980) - Verstehen Sie Spaß?
(1964) - Top of the Pops
Anastacia - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.9.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anastacia 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anastacia - zpěvačka, návrhářka

se narodila 17.9.1968 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anastacia

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Anastacia
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
24°38’
 
LunaLuna:
Rak
24°04’
 
MerkurMerkur:
Váhy
20°45’
 
VenušeVenuše:
Váhy
18°42’
 
MarsMars:
Lev
27°18’
 
JupiterJupiter:
Panna
18°13’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°09’
R
UranUran:
Panna
29°17’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°15’
 
PlutoPluto:
Panna
22°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
10°11’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°07’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°22’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »