André Falcon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

André Falcon

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.11. 1924 - 02:10h
Místo:
Lyon
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

André Falcon - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
28.11.1924 - 02:10  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.11.1924 - 02:10  
FR, Lyon:
45°45' s.š., 4°51' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(André Falcon 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
André Falcon
datum narození 28.11.1924
(herec, instagram)

André Falcon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - La Femme coquelicot
(2004) - Le Genre humain - 1ère partie: Les parisiens
(1996) - Rodina
(1996) - Kapitán Conan
(1995) - Quatre pour un loyer (TV seriál)
(1994) - Historias del Kronen
(1994) - Dreyfusova aféra (TV seriál)
(1994) - Assedicquement vôtre
(1993) - L'Interdiction
(1993) - L'Affaire Seznec
(1992) - Mes coquins
(1990) - L'Annonce
(1989) - Agence, L' (TV seriál)
(1986) - 27 horas
(1986) - Rire de Caïn, Le (TV seriál)
(1985) - Stradivarius
(1984) - Gare de la douleur
(1983) - Zločin Pierra Lacaze
(1983) - Thérèse Humbert
(1983) - Tante Blandine
(1983) - Poneys sauvages, Les (TV seriál)
(1983) - Credo
(1982) - La Veuve rouge
(1982) - Tisíc miliard dolarů
(1982) - Le Secret des Andrônes
(1982) - Mozart (TV seriál)
(1982) - La Marseillaise
(1982) - Jupiter 81
(1982) - Les Invités
(1982) - Aide-toi...
(1982) - Aide-toi
(1981) - Dickie-roi (TV seriál)
(1981) - Deprisa, deprisa
(1981) - Le Bouffon
(1980) - Tři muži na zabití
(1980) - Pile ou face
(1980) - Petit déjeuner compris (TV seriál)
(1980) - Le Mandarin
(1980) - Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
(1980) - Le Carton rouge
(1980) - À une voix près... ou La naissance de la IIIe république
(1979) - Yeux bleus, Les (TV seriál)
(1979) - Ne rien savoir
(1979) - Journal, Le (TV seriál)
(1979) - Histoires de voyous: Les marloupins
(1978) - Zavázané oči
(1978) - Ne pleure pas
(1978) - Il était un musicien (TV seriál)
(1978) - The Guardian Angel
(1978) - Les Bonnes âmes
(1977) - Uspěchaný muž
(1977) - Un tueur, un flic, ainsi soit-il...
(1977) - Un neveu silencieux
(1977) - Richelieu (TV seriál)
(1977) - Rendez-vous en noir (TV seriál)
(1977) - Mzda strachu
(1977) - Madame Claude
(1977) - Gang
(1977) - La Foire
(1977) - Les Femmes du monde
(1976) - Pêche miraculeuse, La (TV seriál)
(1976) - Nejcennější co mám
(1976) - Les Monte en l'air
(1976) - La Marge
(1976) - Mado
(1976) - Dobrák a zlí lidé
(1975) - Maître Pygmalion
(1975) - Grands détectives, Les (TV seriál)
(1975) - Le Faux-cul
(1974) - Un bon patriote
(1974) - Nouvelles de Henry James (TV seriál)
(1974) - Nada
(1974) - Ledová ňadra
(1974) - Celý jeden život
(1974) - Borsalino a spol.
(1974) - Die Antwort kennt nur der Wind
(1973) - Šťastný nový rok
(1973) - Le Serpent
(1973) - Rušný den
(1973) - Rabín Jákob
(1973) - Není kouře bez ohně
(1973) - Největší událost od chvíle, kdy člověk vstoupil na Měsíc
(1973) - Mlčenlivý
(1973) - Ce que savait Morgan
(1973) - Amour du métier, L' (TV seriál)
(1972) - Stav obležení
(1972) - Ras le bol
(1972) - Les Mal-aimés
(1972) - Les Rois maudits (TV seriál)
(1972) - Inconnue du vol 141, L' (TV seriál)
(1972) - Dobrodružství je dobrodružství
(1971) - Un peu de soleil dans l'eau froide
(1971) - L'Homme de désir
(1971) - François Gaillard (TV seriál)
(1971) - Bez motivu
(1970) - La Mort de Danton
(1969) - Tout peut arriver
(1969) - Marie Waleska
(1968) - Ukradené polibky
(1967) - Tribunal de l'impossible: La bête du Gévaudan
(1967) - Les dossiers de l'écran (TV seriál)
(1967) - Au théâtre ce soir: Henri IV
(1966) - Hoří v Paříži?
(1965) - Le Due orfanelle
(1954) - Le viconte de Bragelonne

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.11.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

André Falcon 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

André Falcon - herec

se narodil 28.11.1924 ve městě Lyon
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - André Falcon

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


André Falcon
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
5°35’
2
 
LunaLuna:
Střelec
25°04’
3
 
MerkurMerkur:
Střelec
23°12’
3
 
VenušeVenuše:
Štír
0°43’
1
 
MarsMars:
Ryby
17°43’
6
 
JupiterJupiter:
Střelec
25°26’
3
 
SaturnSaturn:
Štír
8°43’
2
 
UranUran:
Ryby
17°35’
6
 
NeptunNeptun:
Lev
22°35’
11
R
PlutoPluto:
Rak
13°10’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
17°25’
11
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°56’
9
 
CheirónCheirón:
Beran
20°36’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
21°06’
12
Domy:
Váhy
10°35’
Beran
10°35’
2:
Štír
6°41’
8:
Býk
6°41’
3:
Střelec
7°49’
9:
Blíženci
7°49’
Kozoroh
12°56’
Rak
12°56’
5:
Vodnář
17°11’
Lev
17°11’
6:
Ryby
16°37’
Panna
16°37’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
26°45’
11
Slun./Luna:
Střelec
15°19’
3


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »