Andrej Fajt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andrej Fajt
(Andrei Andreyevich Fajt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nižnij Novgorod
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Andrej Fajt (Andrey Fayt) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.8.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andrej Fajt 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Andrej Fajt
datum narození 29.8.1903
(herec, instagram)

Andrej Fajt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1976) - Malá mořská víla
(1976) - Jak car Petr ženil mouřenína
(1975) - Begstvo mistera Mak-Kinli
(1974) - Sovsem propaščij
(1972) - Privalovskije milliony
(1971) - Korona Rossijskoj imperii, ili Snova něulovimje
(1969) - Staryj dom
(1969) - Kolonie Lanfieri
(1968) - Briliantová ruka
(1967) - Tajná fronta Saturn 3.,4.
(1967) - Silnyje duchom
(1967) - Ohněm, vodou a trubkami
(1966) - Aladinova kouzelná lampa
(1965) - Poka front v oborone
(1965) - Inostranka
(1964) - Kazněny na rassvětě
(1963) - Výstřel v mlze
(1963) - Království křivých zrcadel
(1961) - První den míru
(1961) - Mír tomu, kdo přichází
(1960) - Sevěrnaja pověsť
(1958) - Lično izvěstěn
(1958) - Lavina s gor
(1957) - Před tváří světa
(1955) - Prizraki pokidajut veršiny
(1955) - Pád emirátu
(1953) - Zavtrak u predvoditělja
(1953) - Hrdina Černého moře
(1952) - Skladatel Glinka
(1949) - Setkání na Labi
(1949) - Hvězda
(1948) - Mladá garda
(1946) - Bílý tesák
(1944) - Malachovská mohyla
(1943) - Vyhnanec z ráje
(1942) - Mořský jestřáb
(1942) - Bojevoj kinosbornik: Lesnyje braťja
(1941) - Slučaj v vulkaně
(1941) - Bojevoj kinosbornik 4
(1941) - Baškirský šíp
(1940) - Sibirjaki
(1940) - Gibel Orla
(1939) - Vysoká odměna
(1939) - Ohnivá stopa
(1939) - Bolotnyje soldaty
(1938) - O plačtivé princezně
(1937) - Hlídka v poušti
(1935) - Zlaté jezero
(1935) - Věrný Džulbars
(1934) - Pyška
(1933) - Velikij utěšitěl
(1933) - Předměstí
(1930) - Saša
(1929) - Věsjolaja kanarejka
(1929) - Dva-Buldi-dva
(1926) - Buchta smerti
(1925) - Luč smerti
(1925) - Křižník Potěmkin
(1924) - Banda baťki Knyša

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.8.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andrej Fajt 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andrej Fajt - herec

se narodil 29.8.1903 ve městě Nižnij Novgorod
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andrej Fajt

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Andrej Fajt
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
4°57’
 
LunaLuna:
Střelec
0°51’
 
MerkurMerkur:
Váhy
0°20’
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°40’
R
MarsMars:
Štír
13°59’
 
JupiterJupiter:
Ryby
20°05’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
3°55’
R
UranUran:
Střelec
21°37’
R
NeptunNeptun:
Rak
5°28’
 
PlutoPluto:
Blíženci
20°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°26’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°15’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
17°36’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »