Andrej Hryc wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andrej Hryc

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Andrej Hryc - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andrej Hryc 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Andrej Hryc
datum narození v roce *1949
(herec, instagram)

Andrej Hryc - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2014) - Spoveď
(2014) - Hodinový manžel
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Příběh kmotra
(2013) - Colette
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka
(2011) - Hviezdna dráha Markízy
(2011) - Zlomok sekundy (TV seriál)
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Druhý život (TV seriál)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - 13. komnata Ladislava Chudíka
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2010) - Habermannův mlýn
(2009) - 13. komnata Andyho Hryce
(2009) - T.M.A.
(2009) - Tango s komármi
(2009) - Mein Kampf
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Bathory
(2006) - Niečo za niečo
(2006) - Let's Dance
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Bumerang
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Na streche
(2003) - Útěk do Budína (TV seriál)
(2003) - Kobova garáž
(2002) - Peter Karvaš
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Família
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Šest statečných
(1998) - Rivers of Babylon
(1997) - Čertové volky
(1996) - Pasáž
(1994) - Vášnivý polibek
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1993) - Prípad na vidieku
(1993) - Císařovy nové šaty
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Most
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Janko Gondášik
(1991) - Zloději
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Jediná
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Vtáčia princezná
(1990) - V rannej hmle
(1990) - Vianočna spomienka
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Sila lásky
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Vrana vrane
(1989) - Sedím na konári a je mi dobre
(1989) - Reverend
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Kamene
(1989) - Dynamit
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Žaba
(1988) - Tokamak
(1988) - Štek
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Rátanie havranov
(1988) - Príživník
(1988) - Mesto Anatol
(1988) - Medzi nebom a zemou
(1988) - Kus jazyka
(1988) - Křivda
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Eugen Onegin
(1988) - Akcia D
(1987) - Vizitka
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Teta (TV seriál)
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1987) - Počítač
(1987) - Pehavý Max a strašidlá
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Ako som nedostal Nobelovu cenu
(1986) - Repete
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Moliére
(1986) - Chýbajúci článok
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Do toho, do toho! (TV seriál)
(1986) - Čarbák
(1986) - Cena odvahy
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Zapomeňte na Mozarta
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Přitažlivost výšky
(1985) - Piesočná potvorka (TV seriál)
(1985) - Medulienka
(1985) - Marka Nalezenka
(1985) - Malý Muk
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1984) - Umenie komédie
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - Škrupiniačik
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom!
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Drevená krava
(1984) - Deti slnka
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (hudební videoklip)
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Učiteľka
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Svadba bude
(1983) - Spevák
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
(1983) - Mefisto a Faust v Paríži
(1983) - Malvína z Bretónska
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Dvojaký život doktora Šela
(1983) - Celý svet nad hlavou
(1982) - Živý sen
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Vlci
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Maťo a princezná Uliana
(1982) - Cukor
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Stratená melódia (TV seriál)
(1981) - Mojmír II.
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Tridsať zámkov na Loire
(1980) - Svadba bez nevesty (TV seriál)
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Hodiny
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Višňový sad
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Platiť sa nebude
(1978) - Žabí ženích
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Zbojníci
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Rodinný dom
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Elektra
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Novinárske rozprávky (TV seriál)
(1977) - Advokátka
(1976) - Keby som mal dievča
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1974) - Naši synovia (TV seriál)
(1972) - Othello
(1972) - Nikto nie je doma (TV seriál)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Rajský plyn

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andrej Hryc 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andrej Hryc - herec

se narodil v roce *1949 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andrej Hryc

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Andrej Hryc
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
7°57’
 
LunaLuna:
Beran
11°39’
 
MerkurMerkur:
Střelec
12°44’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°46’
 
MarsMars:
Panna
18°25’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°56’
 
SaturnSaturn:
Panna
18°38’
 
UranUran:
Rak
3°59’
R
NeptunNeptun:
Váhy
16°41’
 
PlutoPluto:
Lev
18°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
13°46’
R
Černá LunaLilith:
Beran
25°17’
 
CheirónCheirón:
Střelec
12°01’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »