Andy Garcia wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andy Garcia
(Andrés Arturo García Menéndez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Havana
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec, režisér

Andy Garcia - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.4.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andy Garcia 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Andy Garcia
datum narození 12.4.1956
(herec, režisér, instagram)

Andy Garcia - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - What About Love
(2017) - Mobster: A Call for the New Order
(2017) - Max Steel
(2017) - Geostorm
(2016) - Krotitelé duchů
(2016) - Hemingway & Fuentes
(2016) - Headlock
(2014) - Rob the Mob
(2014) - Rio 2
(2014) - Kill the Messenger
(2014) - Falešní poldové
(2013) - Nash
(2013) - Cubamerican
(2013) - Vánoce v Conway
(2013) - Middletonská romance
(2013) - Doll & Em (TV seriál)
(2013) - Angie
(2012) - Pablo
(2012) - The Truth
(2012) - For Greater Glory: The True Story of Cristiada
(2012) - Dora's Royal Rescue
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2011) - Po svém
(2011) - 5 Days of War
(2010) - Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
(2009) - Růžový panter 2
(2009) - Hranice
(2009) - City Island
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Classical Baby (I'm Grown Up Now): The Poetry Show
(2008) - New Yorku, miluji Tě!
(2008) - Čivava z Beverly Hills
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - To, co dýchám
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2006) - Sean Connery - pocta za celoživotní dílo
(2006) - Sejmi eso
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Ztracené město
(2005) - Koma
(2004) - Modigliani
(2004) - Klíč k vraždě
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Kurtlar vadisi (TV seriál)
(2003) - Just Like Mona
(2003) - Chladnokrevně
(2002) - Festival Pass with Chris Gore (TV seriál)
(2002) - The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - I Love Lucy's 50th Anniversary Special
(2001) - A Galaxy Far, Far Away
(2001) - Nevyřčené tajemství
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2001) - Dannyho parťáci
(2000) - Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala
(2000) - Lakeboat
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Cesta ke štěstí
(1999) - Cena za život
(1998) - Na plovárně
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Hranice zoufalství
(1997) - Soumrak nad Manhattanem
(1997) - Gangster
(1997) - The Disappearance of Garcia Lorca
(1995) - Gloria Estefan: Everlasting Gloria
(1995) - Steal Big, Steal Little
(1995) - Somos un solo pueblo
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1994) - Když muž miluje ženu
(1993) - Cachao... Como Su Ritmo No Hay Dos
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1992) - Jennifer 8
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1991) - The Godfather Family: A Look Inside
(1991) - Znovu po smrti
(1990) - Vnitřní záležitosti
(1990) - Kmotr III
(1990) - Bouřící Portoriko
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Černý déšť
(1988) - Výkupné
(1988) - Ukaž, co umíš
(1988) - American Roulette
(1987) - Neúplatní
(1986) - 8 miliónů způsobů jak zemřít
(1985) - The Making of 'The Mean Season'
(1985) - Vražedný ráj
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Průvodce osamělého muže
(1984) - The Murder of Sherlock Holmes
(1984) - Brothers (TV seriál)
(1983) - Noc v ráji
(1983) - Guaguasi
(1983) - For Love and Honor (TV seriál)
(1983) - Blue Skies Again
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1979) - Archie Bunker's Place (TV seriál)
(1977) - ¿Qué pasa, U.S.A.? (TV seriál)

Andy Garcia - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Andy Garcia - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.4.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andy Garcia 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andy Garcia - herec, režisér

se narodil 12.4.1956 ve městě Havana
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andy Garcia

Dnes se narodili
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Andy Garcia
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°33’
 
LunaLuna:
Býk
10°22’
 
MerkurMerkur:
Beran
29°33’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
8°14’
 
MarsMars:
Kozoroh
28°24’
 
JupiterJupiter:
Lev
21°31’
R
SaturnSaturn:
Střelec
2°01’
R
UranUran:
Rak
28°14’
 
NeptunNeptun:
Váhy
29°14’
R
PlutoPluto:
Lev
26°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
10°40’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°14’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
11°03’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gary Busey
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Nelson Eddy
(*1901) herec

Česká republika Tereza Voříšková
(*1989) herečka

Česká republika Daniel Nekonečný
(*1966) zpěvák, tanečník, šoumen, herec

Spojené státy Nicole Scherzinger
(*1978) herečka, zpěvačka, modelka, tanečnice, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Madison
(*1751 - 1836) 4. prezident usa

Itálie Italo Balbo
(*1896 - 1940) italský letec a velitel tzv. černých košil

Kanada Terry Fox
(*1958 - 1981) kanadský aktivista, jednonohý běžec

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875 - 1947) básník

Česká republika Josef Václav Sládek
(*1845 - 1912) překladatel, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »