Andy Milder wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andy Milder

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Omaha
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Andy Milder - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.8.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andy Milder 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Andy Milder
datum narození 16.8.1969
(herec, instagram)

Andy Milder - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lego DC Super hrdinové: Vesmírný souboj
(2015) - Minkow
(2011) - The Artist
(2011) - Můj táta Rocker
(2011) - Austin a Ally (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Ashley's Ashes
(2009) - Screwball: The Ted Whitfield Story
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2008) - Duel Frost/Nixon
(2007) - Transformers
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - Legion of Super Heroes (TV seriál)
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Prodaná láska
(2005) - Paní Harrisová
(2005) - Domino
(2005) - Co je šeptem...
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Joey (TV seriál)
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Drake a Josh (TV seriál)
(2002) - Projekt Viper
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - The Hollywood Sign
(2000) - Luck of the Draw
(2000) - Lovkyně (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Dobro proti zlu (TV seriál)
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - The Brave Little Toaster Goes to Mars
(1998) - Brother's Keeper (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1998) - Armageddon
(1997) - The Brave Little Toaster to the Rescue
(1997) - Fame L.A. (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - Virtual Oz
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Toto Lost in New York
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - The Nome Prince and the Magic Belt
(1996) - Boston Common (TV seriál)
(1995) - Univerzitní nemocnice (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Apollo 13
(1994) - Zbožňuju trable
(1994) - Princezna
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1991) - For the Boys
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.8.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andy Milder 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andy Milder - herec

se narodil 16.8.1969 ve městě Omaha, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andy Milder

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Andy Milder
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
23°25’
 
LunaLuna:
Váhy
0°36’
 
MerkurMerkur:
Panna
15°13’
 
VenušeVenuše:
Rak
15°13’
 
MarsMars:
Střelec
10°58’
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°11’
 
SaturnSaturn:
Býk
8°55’
 
UranUran:
Váhy
1°53’
 
NeptunNeptun:
Štír
25°57’
 
PlutoPluto:
Panna
23°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
22°34’
R
Černá LunaLilith:
Rak
17°25’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°17’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »