Andy Richter wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Andy Richter
(Paul Andrew Richter)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Grand Rapids, Michigan
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Andy Richter - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.10.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Andy Richter 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Andy Richter
datum narození 28.10.1966
(herec, instagram)

Andy Richter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Madagascar 4
(2016) - Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Tučňáci z Madagaskaru
(2014) - Pan kritik (TV seriál)
(2014) - Jason Nash Is Married
(2014) - All Hail King Julien (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - The Arrested Development Documentary Project
(2013) - Walter Mitty a jeho tajný život
(2013) - Sean Saves the World (TV seriál)
(2013) - Madly Madagascar
(2013) - Brooklyn Nine-Nine (TV seriál)
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - Madagaskar 3
(2012) - First Look: Ultimate Teaser Trailer
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Conan O'Brien Can't Stop
(2010) - Conan
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
(2010) - Robot Chicken: Star Wars Episode III
(2010) - The Penguins of Madagascar - Operation: DVD Premiere
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - Šťastný a veselý Madagaskar
(2009) - Příšerky z podkroví
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
(2008) - Robot Chicken: Star Wars Episode II
(2008) - Prop 8: The Musical
(2008) - Poloprofesionál
(2008) - Mighty B! (TV seriál)
(2008) - Madagaskar 2: Útěk do Afriky
(2007) - The Procedure
(2007) - Ledově ostří
(2007) - I.Q.: Génius
(2007) - Andy Barker, P.I. (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
(2006) - Nové trable staré Christine (TV seriál)
(2006) - Metalocalypse (TV seriál)
(2006) - Clark and Michael (TV seriál)
(2005) - A.S.S.S.S.C.A.T.: Improv
(2005) - The Aristocrats
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Madagaskar
(2005) - Lenny, zázračný pes
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Seeing Other People
(2004) - Quintuplets (TV seriál)
(2004) - Jeden den v New Yorku
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Death and Texas
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2003) - End of the Century
(2003) - Všechno je relativní (TV seriál)
(2003) - Vánoční skřítek
(2003) - Šílený rande
(2003) - On the Spot (TV seriál)
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2003) - The Lunchbox Chronicles
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - The Perfect Pitch
(2002) - Gigantic (A Tale of Two Johns)
(2002) - Brilliant But Cancelled
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Velký průšvih
(2002) - The True Meaning of Christmas Specials
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Martin & Orloff
(2002) - Frank McKlusky
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2002) - Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
(2001) - Wild Desk Ride
(2001) - Primetime Glick
(2001) - Kids in the Hall: Same Guys, New Dresses
(2001) - Tak nevyhrožuj
(2001) - Scary Movie 2
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Royal Rumble
(2000) - Záhada Blair Witch 2
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(2000) - DAG (TV seriál)
(1999) - Barenaked in America
(1999) - Strangers with Candy (TV seriál)
(1999) - Děsivá pravda (TV seriál)
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - SexTV (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Upright Citizens Brigade (TV seriál)
(1998) - Tenká růžová čára
(1998) - LateLine (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - Good Money
(1994) - Plavčík
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1952) - Today

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.10.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Andy Richter 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Andy Richter - herec

se narodil 28.10.1966 ve městě Grand Rapids, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Andy Richter

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Andy Richter
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
4°37’
 
LunaLuna:
Beran
24°24’
 
MerkurMerkur:
Štír
28°28’
 
VenušeVenuše:
Štír
1°41’
 
MarsMars:
Panna
9°22’
 
JupiterJupiter:
Lev
3°33’
 
SaturnSaturn:
Ryby
23°38’
R
UranUran:
Panna
22°41’
 
NeptunNeptun:
Štír
21°16’
 
PlutoPluto:
Panna
19°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°44’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
23°28’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°14’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »