Anian Zollner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anian Zollner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Burghausen
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Anian Zollner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.2.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anian Zollner 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anian Zollner
datum narození 21.2.1969
(herec, instagram)

Anian Zollner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rosamunde Pilcher – Ein Doktor & drei Frauen
(2016) - Ein gefährliches Angebot
(2016) - Die Stadt und die Macht (TV seriál)
(2016) - Kommissarin Louise Bonì – Jäger in der Nacht
(2015) - World of Leem
(2015) - Tatort - Gier
(2015) - Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
(2015) - Mord in bester Gesellschaft - Die Täuschung
(2015) - Die Diplomatin - Entführung in Manila
(2015) - Begierde - Mord im Zeichen des Zen
(2014) - Zorn - Tod und Regen
(2014) - Wilsberg - Nackt im Netz
(2014) - Toilets
(2014) - Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab
(2013) - Tatort - Freunde bis in den Tod
(2013) - Rosa Roth - Der Schuss
(2012) - Wir wollten aufs Meer
(2012) - Tatort - Kinderland
(2012) - Místo činu: Kolín - Chladnokrevně
(2012) - Hauptstadtrevier (TV seriál)
(2011) - Válečný kůň
(2011) - Polizeiruf 110 - Zwei Brüder
(2011) - Místo činu: Mnichov - Včera nebyl den
(2010) - Poslední patriarcha
(2009) - Nichts als Ärger mit den Männern
(2009) - Keine Angst
(2009) - Hilda
(2009) - Flemming (TV seriál)
(2008) - Vánoce v nemocnici
(2008) - Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
(2008) - Der Große Tom
(2008) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Unter Druck
(2007) - Policie Hamburk (TV seriál)
(2007) - Muž mých snů
(2007) - Mitte 30
(2007) - KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
(2007) - Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
(2006) - Kriminalista (TV seriál)
(2006) - Kein Platz für Gerold
(2006) - Kabriolet
(2005) - Soko Vídeň (TV seriál)
(2005) - Neue Freunde, neues Glück
(2005) - Doppelter Einsatz - Der Fluch des Feuers
(2005) - Der Staatsanwalt (TV seriál)
(2003) - Tage des Sturms
(2003) - Speciální tým Kolín (TV seriál)
(2003) - Místo činu: Mnichov - Na mušce
(2003) - Luther
(2003) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Schatten der Vergangenheit
(2003) - Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Abschied
(2002) - Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
(2002) - Lovers & Friends - Eigentlich lieben wir uns...
(2002) - Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
(2002) - Das Duo - Tod am Strand
(2001) - Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
(2001) - Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
(2001) - Küss mich, Tiger!
(2001) - Doppelter Einsatz - Bruderherz
(2000) - Mister Boogie
(2000) - Der Gerechte Richter
(1999) - Todsünden - Die zwei Gesichter einer Frau
(1999) - Requiem für eine romantische Frau
(1999) - Morgen gehört der Himmel dir
(1999) - Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
(1999) - Delta Team - Auftrag geheim!
(1998) - Reise in die Nacht
(1998) - Poslední svědek (TV seriál)
(1998) - In aller Freundschaft (TV seriál)
(1997) - Teror ve jménu lásky
(1997) - Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
(1997) - Pobřežní stráž (TV seriál)
(1997) - Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
(1997) - Daily Chicken
(1996) - Rohe Ostern
(1996) - Kobra 11 (TV seriál)
(1995) - Das Versprechen
(1994) - Ve jménu zákona (TV seriál)
(1994) - Die Kommissarin (TV seriál)
(1993) - Její vrazi (TV seriál)
(1986) - Großstadtrevier (TV seriál)
(1981) - Případ pro dva (TV seriál)
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1977) - Starej (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.2.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anian Zollner 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anian Zollner - herec

se narodil 21.2.1969 ve městě Burghausen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anian Zollner

Dnes se narodili
Spojené státy Tommy Lee Jones
(*1946) herec

Česká republika Petr Haničinec
(*1930) herec

Spojené státy Oliver Stone
(*1946) režisér, scénárista, herec

Francie Louis J. Gasnier
(*1875) režisér, herec

Velká Británie Tom Hardy
(*1977) herec, režisér


Anian Zollner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
2°41’
 
LunaLuna:
Býk
2°36’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°03’
 
VenušeVenuše:
Beran
16°34’
 
MarsMars:
Štír
28°16’
 
JupiterJupiter:
Váhy
4°29’
R
SaturnSaturn:
Beran
21°58’
 
UranUran:
Váhy
3°09’
R
NeptunNeptun:
Štír
28°41’
 
PlutoPluto:
Panna
24°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°53’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°42’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°04’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926 - 2017) herec

Česká republika Otakar Vávra
(*1911 - 2011) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Václav Kliment Klicpera
(*1792 - 1859) dramatik, básník, prozaik

Švédsko král Gustav VI. Adolf
(*1882 - 1973) král

Německo Walter Buch
(*1883 - 1949) právník, důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »