Anil Kapoor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anil Kapoor

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bombaj
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Anil Kapoor - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.12.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anil Kapoor 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anil Kapoor
datum narození 24.12.1959
(herec, instagram)

Anil Kapoor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Icarus Factor
(2015) - Welcome Back
(2015) - Dil Dhadakne Do
(2013) - 24 (TV seriál)
(2013) - Shootout At Wadala
(2013) - Race 2
(2013) - Mahabharat
(2013) - Bombay Talkies
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Tezz
(2011) - Bollywood: The Greatest Love Story Ever Told
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Slumdog Dreams: Danny Boyle and the Making of 'Slumdog Millionaire'
(2009) - Wanted
(2008) - Závod
(2008) - Yuvraaj
(2008) - Tashan
(2008) - My Name Is Anthony Gonsalves
(2008) - Milionář z chatrče
(2008) - Black & White
(2007) - Welcome
(2007) - Pocta lásce
(2006) - Naksha
(2006) - Humko Deewana Kar Gaye
(2006) - Darna Zaroori Hai
(2005) - Vstup zakázán
(2005) - My Wife's Murder
(2005) - Chocolate
(2005) - Bewafaa
(2004) - Koffee with Karan
(2004) - Musafir
(2003) - Calcutta Mail
(2003) - Armaan
(2002) - Jeena Isi Ka Naam Hai
(2002) - Rishtey
(2002) - Om Jai Jagadish
(2002) - Badhaai Ho Badhaai
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Nayak: The Real Hero
(2001) - Lajja
(2000) - Pukar
(2000) - Karobaar: The Business of Love
(2000) - Hamara Dil Aapke Paas Hai
(2000) - Bulandi
(1999) - Rytmus
(1999) - Mann
(1999) - Hum Aapke Dil Mein Rehte Hain
(1999) - Biwi No. 1
(1998) - Kabhi Na Kabhi
(1998) - Jhooth Bole Kauwa Kaate
(1998) - Gharwali Baharwali
(1997) - Virasat
(1997) - Judaai
(1997) - Deewana Mastana
(1996) - Rajkumar
(1996) - Mr. Bechara
(1996) - Loafer
(1995) - Trimurti
(1994) - Mr. Azaad
(1994) - Laadla
(1994) - Andaz
(1993) - 1942: A Love Story
(1993) - Roop Ki Rani Choron Ka Raja
(1993) - Pyara Bharat Yeh Kahe
(1993) - Gurudev
(1993) - Dil Tera Aashiq
(1992) - Zindagi Ek Juaa
(1992) - Khel
(1992) - Humlaa
(1992) - Heer Ranjha
(1992) - Dharavi
(1992) - Beta
(1992) - Apradhi
(1992) - Aasmaan Se Gira
(1991) - Pratikar
(1991) - Lamhe
(1991) - Jigarwala
(1991) - Benaam Badsha
(1990) - Kishen Kanhaiya
(1990) - Jeevan Ek Sanghursh
(1990) - Jamai Raja
(1990) - Ghar Ho To Aisa
(1990) - Awaargi
(1990) - Amba
(1989) - Ram Lakhan
(1989) - Rakhwala
(1989) - Parinda
(1989) - Kala Bazaar
(1989) - Joshilaay
(1989) - Eeshwar
(1989) - Abhimanyu
(1989) - Aag Se Khelenge
(1988) - Vijay
(1988) - Tezaab
(1988) - Sone Pe Suhaaga
(1988) - Ram-Avtar
(1988) - Kasam
(1988) - Inteqam
(1987) - Raj Kapoor
(1987) - Thikana
(1987) - Mr. India
(1987) - Itihaas
(1987) - Hifazat
(1986) - Pyar Kiya Hai Pyar Karenge
(1986) - Pyaar Ka Sindoor
(1986) - Karma
(1986) - Kahan Kahan Se Guzar
(1986) - Janbaaz
(1986) - Insaaf Ki Awaaz
(1986) - Chameli Ki Shaadi
(1986) - Aap Ke Saath
(1985) - Yudh
(1985) - Saaheb
(1985) - Mohabbat
(1985) - Meri Jung
(1984) - Mashaal
(1984) - Love Marriage
(1984) - Laila
(1984) - Andar Baahar
(1983) - Woh 7 Din
(1983) - Rachna
(1983) - Pallavi Anu Pallavi
(1982) - Shakti
(1980) - Vamsa Vriksham
(1980) - Hum Paanch
(1980) - Ek Baar Kaho
(1979) - Hamare Tumhare

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.12.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anil Kapoor 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anil Kapoor - herec

se narodil 24.12.1959 ve městě Bombaj
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anil Kapoor

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Anil Kapoor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
1°55’
 
LunaLuna:
Váhy
18°54’
 
MerkurMerkur:
Střelec
14°00’
 
VenušeVenuše:
Štír
19°28’
 
MarsMars:
Střelec
14°51’
 
JupiterJupiter:
Střelec
17°05’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
8°34’
 
UranUran:
Lev
20°44’
R
NeptunNeptun:
Štír
8°30’
 
PlutoPluto:
Panna
6°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°07’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
14°47’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°01’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »