Anita Durante wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anita Durante
(Anita Bianchi)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Řím
Země:
Věk:
† 96 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Anita Durante - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.9.1897 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anita Durante 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Anita Durante
datum narození 28.9.1897
(herečka, instagram)

Anita Durante - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Giovanni Senzapensieri
(1982) - Il Conte Tacchia
(1972) - Storia di fifa e di coltello - Er seguito d'er più
(1972) - Colpo grosso, grossissimo... anzi probabile
(1971) - In nome del popolo italiano
(1971) - Er più: storia d'amore e di coltello
(1969) - Warum hab ich bloß 2 x ja gesagt?
(1967) - Granada addio!
(1965) - Made in Italy
(1964) - Le Voci bianche
(1963) - Siamo tutti pomicioni
(1963) - Mare matto
(1963) - Adultero lui, adultera lei
(1962) - Carmen di Trastevere
(1960) - Ladro lui, ladra lei
(1958) - Policarpo, ufficiale di scrittura
(1958) - Nella città l'inferno
(1958) - Adorabili e bugiarde
(1957) - Saranno uomini
(1956) - Manžel dvou žen
(1956) - I calunniatori
(1956) - Guardia, guardia scelta, brigadiere e maresciallo
(1955) - Římské povídky
(1955) - Processo all'amore
(1955) - Il Prezzo della gloria
(1955) - Il Segno di Venere
(1955) - Eroe dei nostri tempi, Un
(1955) - Cortile
(1955) - Bella non piangere!
(1954) - Vortice
(1954) - Il Vetturale del Moncenisio
(1954) - Questa è la vita
(1954) - Papà Pacifico
(1954) - Orient Express
(1954) - Guai ai vinti
(1954) - Americano a Roma, Un
(1953) - Se vincessi cento milioni
(1953) - La voce del silenzio
(1953) - Donne proibite
(1952) - Viva il cinema!
(1952) - Noi peccatori
(1951) - Core 'ngrato
(1951) - Auguri e figli maschi!
(1950) - Le Due sorelle
(1950) - Cavalcata d'eroi
(1949) - Il Tradimento
(1947) - Fatalità
(1946) - Pryč s bohatstvím!
(1943) - L'Ultima carrozzella
(1943) - Il Treno crociato
(1941) - Scampolo

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.


Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.9.1897 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anita Durante 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anita Durante - herečka

se narodila 28.9.1897 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anita Durante

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Anita Durante
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
5°36’
 
LunaLuna:
Štír
1°54’
 
MerkurMerkur:
Panna
24°26’
R
VenušeVenuše:
Panna
2°13’
 
MarsMars:
Váhy
22°08’
 
JupiterJupiter:
Panna
23°58’
 
SaturnSaturn:
Štír
27°03’
 
UranUran:
Štír
26°18’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
22°33’
R
PlutoPluto:
Blíženci
14°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
2°49’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
2°38’
 
CheirónCheirón:
Štír
13°12’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v RybyRybách
ukázat kalendář »