Anita Ekberg wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anita Ekberg
(Kerstin Anita Marianne Ekberg)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Malmö
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
11.1.2015 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herečka

Anita Ekberg - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
29.9.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anita Ekberg 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anita Ekberg
datum narození 29.9.1931
(herečka, instagram)

Anita Ekberg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Noi che abbiamo fatto la dolce vita
(2004) - Cinecittà: Domov F. Felliniho
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2002) - The Magic of Fellini
(2001) - Bello delle donne, Il (TV seriál)
(2000) - Federico Fellini
(1998) - Le Nain rouge
(1998) - Báječné ženy u vody
(1996) - La Signora della città
(1996) - Bámbola
(1992) - Gomorron
(1992) - Cattive ragazze
(1992) - Ambrogio
(1991) - Il Conte Max
(1988) - Quando ancora non c'erano i Beatles
(1987) - Interview
(1987) - Dolce pelle di Angela
(1982) - Cicciabomba
(1980) - S+H+E: Security Hazards Expert
(1979) - Suor Omicidi
(1979) - Gold of the Amazon Women
(1975) - El Valle de las viudas
(1975) - Das Tal der tanzenden Witwen
(1972) - Northeast of Seoul
(1972) - La Lunga cavalcata della vendetta
(1972) - Casa d'appuntamento
(1971) - Klauni
(1970) - Quella chiara notte d'ottobre
(1970) - Il Divorzio
(1970) - Il Debito coniugale
(1969) - Sudario a la medida, Un
(1969) - Malenka
(1969) - Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
(1969) - Blonde Köder für den Mörder
(1968) - Crónica de un atraco
(1967) - La Sfinge d'oro
(1967) - Sedmkrát žena
(1967) - Scusi, lei è favorevole o contrario?
(1967) - Il Cobra
(1966) - Way... Way Out
(1966) - Come imparai ad amare le donne
(1965) - The Alphabet Murders
(1965) - Das Liebeskarussell
(1964) - Bianco, rosso, giallo, rosa
(1963) - Čtyři z Texasu
(1963) - Call Me Bwana
(1962) - Lykke og krone
(1962) - Boccaccio '70
(1961) - Mongoli, I
(1961) - A porte chiuse
(1960) - Les Trois etc. du colonel
(1960) - Sladký život
(1960) - Apocalisse sul fiume giallo
(1960) - Anonima cocottes
(1959) - Ve jménu Říma
(1958) - The Man Inside
(1958) - Screaming Mimi
(1958) - Pařížské prázdniny
(1957) - Valerie
(1957) - Interpol
(1956) - Zarak
(1956) - Vojna a mír
(1956) - Man in the Vault
(1956) - Hollywood or Bust
(1956) - Back from Eternity
(1955) - Krvavá cesta
(1955) - Casablanca (TV seriál)
(1955) - Artists and Models
(1953) - The Mississippi Gambler
(1953) - Take Me to Town
(1953) - The Golden Blade
(1953) - Abbott and Costello Go to Mars
Anita Ekberg - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1929) Rik Van Nutter - manžel
(*1920) Anthony Steel - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1915) Frank Sinatra
(*1924) Marcello Mastroianni (fáma)
(*1921) Fred Buscaglione
(*1921) Gianni Agnelli
(*1924) Walter Chiari
(*1905) Howard Hughes
(*1914) Tyrone Power
(*1901) Gary Cooper
(*1920) Yul Brynner
(*1924) Scott Brady
(*1935) Alain Delon
(*1909) Errol Flynn
(*1917) Robert Mitchum
(*1925) Tony Curtis
(*1916) Dino Risi
(*1913) Oleg Cassini

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.9.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anita Ekberg 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anita Ekberg - herečka

se narodila 29.9.1931 ve městě Malmö
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anita Ekberg

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Anita Ekberg
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
5°22’
 
LunaLuna:
Býk
4°23’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°54’
 
VenušeVenuše:
Váhy
11°05’
 
MarsMars:
Štír
8°13’
 
JupiterJupiter:
Lev
15°30’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°41’
 
UranUran:
Beran
17°52’
R
NeptunNeptun:
Panna
6°37’
 
PlutoPluto:
Rak
22°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°14’
R
Černá LunaLilith:
Beran
5°56’
 
CheirónCheirón:
Býk
23°10’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »