Anita Louise wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anita Louise

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 55 let
Úmrtí:
25.4.1970 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herečka

Anita Louise - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.1.1915 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anita Louise 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anita Louise
datum narození 9.1.1915
(herečka, instagram)

Anita Louise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1962) - The Match Game
(1955) - My Friend Flicka (TV seriál)
(1952) - Retreat, Hell!
(1950) - Stars Over Hollywood (TV seriál)
(1947) - Bulldog Drummond at Bay
(1947) - Blondie's Big Moment
(1946) - The Bandit of Sherwood Forest
(1946) - Shadowed
(1946) - Personality Kid
(1946) - The Fighting Guardsman
(1946) - The Devil's Mask
(1945) - Milostné dopisy
(1944) - Nine Girls
(1944) - Casanova Brown
(1943) - Dangerous Blondes
(1942) - Hedda Hopper's Hollywood No. 6
(1941) - Meet the Stars #2: Baby Stars
(1941) - Two in a Taxi
(1941) - Harmon of Michigan
(1940) - Wagons Westward
(1940) - The Villain Still Pursued Her
(1940) - The Phantom Submarine
(1940) - Glamour for Sale
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 9
(1939) - These Glamour Girls
(1939) - Reno
(1939) - Malá princezna
(1939) - Main Street Lawyer
(1939) - Hero for a Day
(1939) - The Gorilla
(1938) - The Sisters
(1938) - My Bill
(1938) - Marie Antoinetta
(1938) - Going Places
(1938) - Breakdowns of 1938
(1937) - Screen Snapshots Series 17, No. 3
(1937) - Screen Snapshots Series 17, No. 2
(1937) - Tovarich
(1937) - The Go-Getter
(1937) - Právě ta žena
(1937) - Green Light
(1937) - First Lady
(1937) - Call It a Day
(1936) - Screen Snapshots Series 16, No. 3
(1936) - The Making of a Great Motion Picture
(1936) - Stage Struck
(1936) - Jeden z nesmrtelných
(1936) - Brides Are Like That
(1936) - Anthony Adverse
(1935) - A Dream Comes True
(1935) - Personal Maid's Secret
(1935) - Lady Tubbs
(1935) - Here's to Romance
(1935) - A Midsummer Night's Dream
(1934) - Most Precious Thing in Life
(1934) - Madame DuBarry
(1934) - Judge Priest
(1934) - I Give My Love
(1934) - The Firebird
(1934) - Cross Streets
(1934) - Bachelor of Arts
(1934) - Are We Civilized?
(1933) - Our Betters
(1932) - Talking Screen Snapshots
(1932) - Screen Snapshots
(1932) - The Phantom of Crestwood
(1931) - The Woman Between
(1931) - Millie
(1931) - Heaven on Earth
(1931) - The Great Meadow
(1931) - Everything's Rosie
(1930) - What a Man
(1930) - The Third Alarm
(1930) - The Florodora Girl
(1930) - Just Like Heaven
(1929) - Wonder of Women
(1929) - The Marriage Playground
(1929) - Square Shoulders
(1929) - The Spirit of Youth
(1928) - Žena bez studu
(1928) - Čtyři ďáblové
(1927) - The Music Master
(1926) - The Untamed Lady
(1924) - The Sixth Commandment
(1924) - Lend Me Your Husband
(1922) - Down to the Sea in Ships
Anita Louise - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1905) Nino Martini
(*1913) Tom Brown
(*1901) Nelson Eddy

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.1.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anita Louise 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anita Louise - herečka

se narodila 9.1.1915 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anita Louise

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Anita Louise
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°09’
 
LunaLuna:
Váhy
26°12’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°30’
 
VenušeVenuše:
Střelec
5°25’
 
MarsMars:
Kozoroh
13°57’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
24°10’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
27°19’
R
UranUran:
Vodnář
10°18’
 
NeptunNeptun:
Rak
29°21’
R
PlutoPluto:
Rak
0°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
28°37’
R
Černá LunaLilith:
Býk
15°33’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°14’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »