Anita Page wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anita Page
(Anita Evelyn Pomares)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 98 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Anita Page - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.8.1910 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anita Page 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anita Page
datum narození 4.8.1910
(herečka, instagram)

Anita Page - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Frankenstein Rising
(2008) - Hollywood tančí a zpívá: 1920
(2007) - Dawn of Sound, The: How Movies Learned to Talk
(2004) - Bob's Night Out
(2003) - Mumsie
(2002) - Joan Crawford: The Ultimate Movie Star
(2002) - The Crawling Brain
(2000) - I Used to Be in Pictures
(2000) - Witchcraft XI: Sisters in Blood
(1998) - E! Mysteries & Scandals
(1998) - Hollywood Mortuary
(1998) - Creaturealm: From the Dead
(1996) - Sunset After Dark
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1961) - The Runaway
(1944) - Ten požehnaný rod
(1936) - Hitch Hike to Heaven
(1933) - The Big Cage
(1933) - Soldiers of the Storm
(1933) - Jungle Bride
(1933) - I Have Lived
(1932) - Under Eighteen
(1932) - Skyscraper Souls
(1932) - Prosperity
(1932) - Night Court
(1932) - Are You Listening?
(1931) - The Voice of Hollywood No. 7 (Second Series)
(1931) - Under 18
(1931) - Sidewalks of New York
(1931) - Reducing
(1931) - The Christmas Party
(1931) - Gentleman's Fate
(1931) - The Easiest Way
(1930) - The Voice of Hollywood No. 3
(1930) - The Voice of Hollywood No. 3
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 20
(1930) - War Nurse
(1930) - Snadno a rychle
(1930) - Our Blushing Brides
(1930) - Little Accident
(1930) - Great Day
(1930) - Caught Short
(1929) - The Flying Fleet
(1929) - The Broadway Melody
(1929) - Speedway
(1929) - Our Modern Maidens
(1929) - Navy Blues
(1929) - Hollywood Revue
(1928) - While the City Sleeps
(1928) - Telling the World
(1928) - Our Dancing Daughters
(1926) - Love 'Em and Leave 'Em
(1925) - A Kiss for Cinderella
Anita Page - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.8.1910 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anita Page 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anita Page - herečka

se narodila 4.8.1910 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anita Page

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Anita Page
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
11°12’
 
LunaLuna:
Lev
1°20’
 
MerkurMerkur:
Lev
27°04’
 
VenušeVenuše:
Rak
12°12’
 
MarsMars:
Lev
29°01’
 
JupiterJupiter:
Váhy
10°01’
 
SaturnSaturn:
Býk
6°23’
 
UranUran:
Kozoroh
22°30’
R
NeptunNeptun:
Rak
19°54’
 
PlutoPluto:
Blíženci
27°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
24°21’
R
Černá LunaLilith:
Štír
15°16’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°12’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »