Anja Kling wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anja Kling

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.3. 1970 - 09:47h
Místo:
Wilhelmshorst
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Anja Kling - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gregor (A)
Datum narození a čas (místní čas):
22.3.1970 - 09:47  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.3.1970 - 08:47  
DE, Wilhelmshorst:
52°24' s.š., 13°4' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anja Kling 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anja Kling
datum narození 22.3.1970
(herečka, instagram)

Anja Kling - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Dresden Mord - Nachtgestalten
(2016) - Die Hochzeit meiner Eltern
(2015) - Tod eines Mädchens
(2015) - Chuzpe - Klops braucht der Mensch!
(2015) - Hilfe, ich hab meine Lehrerin geschrumpft
(2015) - Die Wallensteins - Dresdner Dämonen
(2015) - Der Lack ist ab (TV seriál)
(2014) - Verhängnisvolle Nähe
(2014) - Kein Entkommen
(2014) - Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff
(2014) - Der Rücktritt
(2013) - Kolotoč mého života
(2013) - Hotel Adlon (TV seriál)
(2013) - Hannah Mangold & Lucy Palm: Tod im Wald
(2012) - Spreewaldkrimi - Feuerengel
(2012) - Slavná pětka
(2012) - Mord in Ludwigslust
(2012) - Honzíček a Grétička
(2012) - Hanni & Nanni 2
(2012) - Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn
(2011) - Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische
(2011) - Loď snů - Bora Bora
(2011) - Hlasy z minulosti
(2011) - Hexe Lilli: Die Reise nach Mandolan
(2011) - Hannah Mangold & Lucy Palm
(2010) - Vom Ende der Liebe
(2010) - Utajená láska
(2010) - Tajná operace
(2010) - Kommissarin Lucas - Spurlos
(2010) - Hanni a Nanni
(2010) - Byl to jeden z nás
(2009) - Männersache
(2009) - Mama kommt!
(2009) - Einsatz in Hamburg - Tödliches Vertrauen
(2009) - Čarodějka Lilly: Drak a kniha kouzel
(2009) - Anděl hledá lásku
(2008) - Freundschaft! - Die freie deutsche Jugend
(2008) - Zúčtování
(2008) - Verrückt nach Emma
(2008) - Die Frau aus dem Meer
(2008) - Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst
(2007) - Tatort - Schleichendes Gift
(2007) - Luisa a Lotka
(2007) - Küss mich, Genosse!
(2007) - Die Masche mit der Liebe
(2006) - Frag doch mal die Maus
(2006) - Kde je Fred?
(2006) - Freundinnen fürs Leben
(2006) - Allein gegen die Angst
(2005) - Vánoční los
(2004) - (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
(2004) - Nachtschicht - Vatertag
(2004) - Hexen - Magie, Mythen und die Wahrheit (TV seriál)
(2004) - Die Ärztin
(2003) - September
(2003) - Létající třída
(2003) - Hon na žháře
(2002) - Srdce v plamenech
(2002) - Psáno osudem
(2002) - Mutti
(2002) - Jezero s lekníny (TV seriál)
(2002) - Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
(2001) - Velké dobrodružství
(2001) - Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
(2001) - Jenseits
(2001) - Ehemänner und andere Lügner
(2001) - Amokfahrt zum Pazifik
(2000) - Zurück auf Los!
(2000) - Tatort - Direkt ins Herz
(2000) - Das Herz des Priesters
(2000) - Der Arabische Prinz
(1999) - Wavlewova kletba
(1999) - Dolphins
(1999) - Čekání znamená smrt
(1998) - Twiggy - Liebe auf Diät
(1998) - Chobotnice 9
(1997) - Verschollen in Thailand
(1997) - Verschollen in Thailand (TV seriál)
(1997) - Kap der guten Hoffnung
(1997) - Chobotnice 8
(1997) - Das Hochzeitsgeschenk
(1996) - Hra světel
(1996) - From Hell to Hell
(1996) - Friedemann Brix - Eine Schwäche für Mord (TV seriál)
(1995) - Tödliche Wahl
(1995) - Die Sturzflieger
(1995) - Frau will nach oben, Eine
(1995) - Eingeschlossen - Die Nacht mit einem Mörder
(1995) - Das Traumschiff - Tasmanien
(1994) - Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
(1994) - Hagedorns Tochter (TV seriál)
(1993) - Mord danach, Ein
(1992) - Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
(1992) - Lenz
(1992) - Landschaft mit Dornen
(1991) - DAS!
(1991) - Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung
(1991) - Fritz Bollmann will nicht angeln (TV seriál)
(1990) - Polizeiruf 110 - Tödliche Träume
(1990) - Polizeiruf 110 - Das Duell
(1990) - Alter Schwede
(1989) - Grüne Hochzeit
(1988) - Polizeiruf 110 - Amoklauf
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.3.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anja Kling 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anja Kling - herečka

se narodila 22.3.1970 ve městě Wilhelmshorst
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anja Kling

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Anja Kling
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
1°18’
11
 
LunaLuna:
Panna
23°16’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
0°03’
11
 
VenušeVenuše:
Beran
15°05’
11
 
MarsMars:
Býk
10°53’
12
 
JupiterJupiter:
Štír
4°33’
5
R
SaturnSaturn:
Býk
7°00’
11
 
UranUran:
Váhy
6°59’
5
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°47’
6
R
PlutoPluto:
Panna
25°55’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°01’
10
R
Černá LunaLilith:
Lev
11°42’
3
 
CheirónCheirón:
Beran
5°59’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
20°35’
6
Domy:
Blíženci
28°38’
Střelec
28°38’
2:
Rak
14°49’
8:
Kozoroh
14°49’
3:
Lev
1°20’
9:
Vodnář
1°20’
Lev
21°53’
Vodnář
21°53’
5:
Panna
22°18’
Ryby
22°18’
6:
Štír
10°05’
Býk
10°05’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
25°15’
11
Slun./Luna:
Blíženci
27°17’
12


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »