Anja Kruse wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anja Kruse

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Essen
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka

Anja Kruse - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.8.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anja Kruse 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anja Kruse
datum narození 5.8.1956
(herečka, instagram)

Anja Kruse - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Wir haben gar kein' Trauschein
(2012) - Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
(2012) - Wilsberg - Halbstark
(2010) - The Gardener of God
(2009) - Vteřiny před vraždou (TV seriál)
(2009) - Johanna
(2009) - Da wo wir zu Hause sind
(2008) - Smrt v horách
(2007) - Legenda o upírech
(2007) - Inga Lindström: Víkend v Söderholmu
(2007) - Da wo die Freundschaft zählt
(2006) - Hotel snů: Seychely
(2006) - Da wo es noch Treue gibt
(2006) - Cornwallská romance
(2005) - Tam, kde začíná štěstí
(2005) - Tam, kde bijí srdce
(2005) - Floridaträume
(2005) - Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen
(2005) - Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe
(2004) - Weißblaue Wintergeschichten
(2004) - Tam, kde máme domov
(2004) - Měsíc na jezeře
(2003) - Tam, kde bydlí láska
(2003) - Soraja
(2003) - Láska, láska, láska
(2002) - Loď snů - Zambie
(2002) - Křišťálová princezna
(2002) - Hra osudu
(2001) - Jetzt bin ich dran, Liebling!
(2000) - 22
(2000) - Tam někde v horách
(2000) - Tajemné výstřely
(2000) - Rosamunde Pilcherová: Rozervaná srdce
(2000) - L'Île bleue
(2000) - Eine Liebe auf Mallorca 2
(1999) - Sieben Tage bis zum Glück
(1999) - Eine Liebe auf Mallorca
(1999) - Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften
(1999) - Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
(1998) - Fröhliche Chaoten
(1997) - Leute heute
(1997) - Ta nejlepší vyhrává
(1997) - Tam, kde vychází slunce (TV seriál)
(1997) - Čtvrtý král
(1996) - Sestřička a princ ze snů
(1996) - Muchas Gracias, Willy Wuff
(1996) - Klinika pod palmami (TV seriál)
(1996) - Helden haben's schwer
(1995) - Touha po pomstě
(1995) - Ils n'ont pas 20 ans
(1995) - Das Traumschiff - Tasmanien
(1994) - Dark Desires: Thelma
(1993) - Moscacieca
(1992) - Glückliche Reise (TV seriál)
(1992) - Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
(1991) - Dobrodruzi z Rio Verde (TV seriál)
(1990) - Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
(1989) - Hájovna Falkenau (TV seriál)
(1989) - Giovanni oder die Fährte der Frauen
(1988) - Schloß Königswald
(1986) - Wanderungen durch die Mark Brandenburg
(1986) - Maria Stuart
(1986) - Das Traumschiff - Thailand
(1985) - Sylter Novelle
(1985) - Dva nosáči a video
(1985) - "Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
(1983) - Schöne Wilhelmine, Die (TV seriál)
(1982) - Schwarz-Rot-Gold - Unser Land
(1982) - Bílá růže
(1981) - Flucht aus London
(1981) - Die Fahrt nach Schlangenbad
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1976) - Der Maulkorb

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.8.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anja Kruse 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anja Kruse - herečka

se narodila 5.8.1956 ve městě Essen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anja Kruse

Dnes se narodili
Spojené státy Tommy Lee Jones
(*1946) herec

Česká republika Petr Haničinec
(*1930) herec

Spojené státy Oliver Stone
(*1946) režisér, scénárista, herec

Francie Louis J. Gasnier
(*1875) režisér, herec

Velká Británie Tom Hardy
(*1977) herec, režisér


Anja Kruse
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
13°00’
 
LunaLuna:
Rak
29°04’
 
MerkurMerkur:
Lev
29°29’
 
VenušeVenuše:
Rak
0°41’
 
MarsMars:
Ryby
23°28’
 
JupiterJupiter:
Panna
5°38’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°11’
 
UranUran:
Lev
3°17’
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°50’
 
PlutoPluto:
Lev
27°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°34’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°03’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
8°48’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926 - 2017) herec

Česká republika Otakar Vávra
(*1911 - 2011) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Václav Kliment Klicpera
(*1792 - 1859) dramatik, básník, prozaik

Švédsko král Gustav VI. Adolf
(*1882 - 1973) král

Německo Walter Buch
(*1883 - 1949) právník, důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »