Ann Bell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ann Bell

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Wallasey, Anglie
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herečka

Ann Bell - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.4.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ann Bell 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ann Bell
datum narození 29.4.1940
(herečka, instagram)

Ann Bell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Lucan
(2005) - Poslední kat
(2003) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2002) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2000) - Vila na kopci
(2000) - Mrtvé probouzeti (TV seriál)
(2000) - Doctors (TV seriál)
(1999) - Holby City (TV seriál)
(1998) - Armáda v sukních
(1997) - Žena v bílém
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - The Ice House
(1996) - Až přijde sobota
(1994) - Anna Lee (TV seriál)
(1993) - Hercule Poirot: Outsider
(1993) - Head Over Heels (TV seriál)
(1993) - Doctor Finlay (TV seriál)
(1992) - Heartbeat (TV seriál)
(1990) - O jídle
(1990) - Medics (TV seriál)
(1990) - Captain America
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1989) - Blackeyes (TV seriál)
(1988) - Tumbledown
(1988) - Christabel (TV seriál)
(1987) - Inspektor Morse (TV seriál)
(1987) - The Bretts (TV seriál)
(1985) - Tenko Reunion
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - Závod se smrtí
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1981) - Very Like a Whale
(1981) - Tenko (TV seriál)
(1981) - Studentská těla
(1979) - Shoestring (TV seriál)
(1978) - The Lost Boys (TV seriál)
(1978) - Enemy at the Door (TV seriál)
(1977) - Spectre
(1977) - Romance (TV seriál)
(1977) - Jubilee (TV seriál)
(1976) - The Cedar Tree (TV seriál)
(1974) - An Unofficial Rose (TV seriál)
(1973) - Conjugal Rights (TV seriál)
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1971) - The Statue
(1971) - Hine (TV seriál)
(1971) - Bearcats! (TV seriál)
(1970) - The Reckoning
(1970) - Crime of Passion (TV seriál)
(1969) - Plays of Today (TV seriál)
(1969) - ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
(1969) - Department S (TV seriál)
(1968) - Journey to the Unknown (TV seriál)
(1968) - Frontier (TV seriál)
(1968) - The Company of Five (TV seriál)
(1967) - Uncle Charles (TV seriál)
(1967) - The Shuttered Room
(1967) - Panu učiteli s láskou
(1967) - Callan (TV seriál)
(1966) - 451° Fahrenheita
(1966) - The Witches
(1966) - Mystery and Imagination (TV seriál)
(1966) - The Baron (TV seriál)
(1965) - Jackanory
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
(1965) - Dr. Terror's House of Horrors
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1964) - Stopover Forever
(1964) - Sherlock Holmes (TV seriál)
(1964) - Případy komisaře Gideona (TV seriál)
(1964) - Danger Man (TV seriál)
(1963) - The Sentimental Agent (TV seriál)
(1963) - Our Man at St. Mark's (TV seriál)
(1963) - Jane Eyre (TV seriál)
(1963) - First Night (TV seriál)
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - Out of This World (TV seriál)
(1962) - The Ghost Sonata
(1962) - Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
(1961) - The Avengers (TV seriál)
(1960) - The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
(1959) - Sen noci svatojánské
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.4.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ann Bell 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ann Bell - herečka

se narodila 29.4.1940 ve městě Wallasey, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ann Bell

Dnes se narodili
Spojené státy Tommy Lee Jones
(*1946) herec

Česká republika Petr Haničinec
(*1930) herec

Spojené státy Oliver Stone
(*1946) režisér, scénárista, herec

Francie Louis J. Gasnier
(*1875) režisér, herec

Velká Británie Tom Hardy
(*1977) herec, režisér


Ann Bell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
9°00’
 
LunaLuna:
Vodnář
10°58’
 
MerkurMerkur:
Beran
17°18’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
24°01’
 
MarsMars:
Blíženci
18°14’
 
JupiterJupiter:
Beran
26°03’
 
SaturnSaturn:
Býk
4°58’
 
UranUran:
Býk
21°13’
 
NeptunNeptun:
Panna
23°02’
R
PlutoPluto:
Lev
0°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
19°13’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
25°17’
 
CheirónCheirón:
Rak
15°18’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926 - 2017) herec

Česká republika Otakar Vávra
(*1911 - 2011) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Václav Kliment Klicpera
(*1792 - 1859) dramatik, básník, prozaik

Švédsko král Gustav VI. Adolf
(*1882 - 1973) král

Německo Walter Buch
(*1883 - 1949) právník, důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »