Ann Cusack wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ann Cusack

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herečka

Ann Cusack - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.5.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ann Cusack 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ann Cusack
datum narození 22.5.1961
(herečka, instagram)

Ann Cusack - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Slídil
(2014) - Girlfriend in a Coma
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2011) - Harry's Law (TV seriál)
(2010) - Crooked Lane
(2009) - Záchranka San Francisco (TV seriál)
(2009) - Love at First Hiccup
(2009) - Informátor!
(2009) - The Genesis Files (TV seriál)
(2009) - Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv
(2008) - Ochrana svědků (TV seriál)
(2008) - Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
(2007) - Soused
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Greek (TV seriál)
(2007) - Cake: A Wedding Story
(2007) - Army Wives (TV seriál)
(2006) - Smrtelná nákaza
(2006) - The Sensation of Sight
(2006) - Pokoj č. 10 (TV seriál)
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2006) - Bezva vejška
(2006) - Arc
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Zázraky (TV seriál)
(2003) - One Tree Hill (TV seriál)
(2003) - The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
(2002) - Sestry
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Městečko Black River
(2000) - Z jaké jsi planety?
(2000) - What About Joan (TV seriál)
(2000) - Lovkyně (TV seriál)
(1999) - Stigmata
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Ladies Man (TV seriál)
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Maggie (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Půlnoc v zahradě dobra a zla
(1997) - Peoria Babylon
(1997) - Jasný terč
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Ptačí klec
(1996) - Mí drazí Američané
(1996) - Jako vejce vejci
(1996) - Cannes Man
(1995) - Point of Betrayal
(1995) - Pancéřová holka
(1995) - The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
(1994) - Vzbuďte se, vojáci!
(1993) - Zločiny z vášně: Oběť lásky
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Overexposed
(1992) - Love & War (TV seriál)
(1992) - The Jackie Thomas Show (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.5.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ann Cusack 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ann Cusack - herečka

se narodila 22.5.1961 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ann Cusack

Dnes se narodili
Spojené státy Tommy Lee Jones
(*1946) herec

Česká republika Petr Haničinec
(*1930) herec

Spojené státy Oliver Stone
(*1946) režisér, scénárista, herec

Francie Louis J. Gasnier
(*1875) režisér, herec

Velká Británie Tom Hardy
(*1977) herec, režisér


Ann Cusack
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
1°08’
 
LunaLuna:
Lev
29°11’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
21°33’
 
VenušeVenuše:
Beran
19°36’
 
MarsMars:
Lev
8°43’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
7°08’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°43’
R
UranUran:
Lev
21°53’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°22’
R
PlutoPluto:
Panna
5°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°50’
R
Černá LunaLilith:
Lev
12°17’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°31’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926 - 2017) herec

Česká republika Otakar Vávra
(*1911 - 2011) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Václav Kliment Klicpera
(*1792 - 1859) dramatik, básník, prozaik

Švédsko král Gustav VI. Adolf
(*1882 - 1973) král

Německo Walter Buch
(*1883 - 1949) právník, důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »