Ann Doran wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ann Doran
(Ann Lee Doran)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Amarillo, Texas
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Ann Doran - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.7.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ann Doran 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ann Doran
datum narození 28.7.1911
(herečka, instagram)

Ann Doran - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Trenérka
(1981) - První říjnové pondělí
(1981) - Crazy Times
(1981) - Celou dlouhou noc
(1981) - All the Way Home
(1981) - Advice to the Lovelorn
(1979) - Shirley (TV seriál)
(1979) - Backstairs at the White House (TV seriál)
(1978) - Little Mo
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1977) - Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion
(1976) - Záplava
(1976) - Tajný závod
(1976) - Cesta Velkou Planinou
(1975) - The Werewolf of Woodstock
(1975) - The Family Nobody Wanted
(1974) - The Story of Pretty Boy Floyd
(1974) - The Last Angry Man
(1972) - The Scarecrow
(1971) - The Priest Killer
(1971) - Návrat domů
(1971) - Longstreet (TV seriál)
(1970) - Weekend of Terror
(1970) - Byl jednou jeden lotr
(1969) - Topaz
(1969) - Tichá dohoda
(1969) - Once You Kiss a Stranger...
(1968) - Live a Little, Love a Little
(1967) - Rosie!
(1967) - The Hostage
(1966) - S mojí ženou ne!
(1965) - Mirage
(1965) - The Legend of Jesse James (TV seriál)
(1964) - Zbohatlíci
(1964) - Where Love Has Gone
(1964) - The Brass Bottle
(1964) - Kitten with a Whip
(1963) - Captain Newman, M.D.
(1960) - The Best of the Post (TV seriál)
(1960) - National Velvet (TV seriál)
(1959) - Warlock
(1959) - The FBI Story
(1959) - Riot in Juvenile Prison
(1959) - Nedozírný vliv
(1959) - A Summer Place
(1958) - Voice in the Mirror
(1958) - Violent Road
(1958) - The Female Animal
(1958) - The Badlanders
(1958) - Step Down to Terror
(1958) - The Rawhide Trail
(1958) - Life Begins at 17
(1958) - Joy Ride
(1958) - It! The Terror from Beyond Space
(1958) - Hlubiny
(1958) - Day of the Badman
(1957) - Young and Dangerous
(1957) - Shoot-Out at Medicine Bend
(1957) - The Man Who Turned to Stone
(1957) - Kapka krve
(1957) - Bombardéry B-52
(1955) - Rebel bez příčiny
(1955) - Hodiny zoufalství
(1954) - Them!
(1954) - Rozbouřené nebe
(1954) - Hurricane at Pilgrim Hill
(1954) - For the Defense
(1954) - City Story
(1954) - The Bob Mathias Story
(1953) - The Eddie Cantor Story
(1953) - So This Is Love
(1953) - Island in the Sky
(1952) - The Rose Bowl Story
(1952) - Rodeo
(1952) - Paula
(1952) - Love Is Better Than Ever
(1952) - Here Come the Nelsons
(1951) - Tomahawk
(1951) - The People Against O'Hara
(1951) - Starlift
(1951) - The Painted Hills
(1951) - Her First Romance
(1950) - The Jackpot
(1950) - No Sad Songs for Me
(1950) - Never a Dull Moment
(1950) - Lonely Heart Bandits
(1950) - Gambling House
(1950) - Cesta k úspěchu
(1949) - The Fountainhead
(1949) - Rusty's Birthday
(1949) - Rusty Saves a Life
(1949) - One Last Fling
(1949) - The Kid from Cleveland
(1949) - Holiday in Havana
(1949) - The Clay Pigeon
(1949) - Calamity Jane and Sam Bass
(1949) - Big Jack
(1949) - Beyond the Forest
(1949) - Air Hostess
(1949) - The Accused
(1948) - The Walls of Jericho
(1948) - The Snake Pit
(1948) - The Return of the Whistler
(1948) - The Babe Ruth Story
(1948) - Sealed Verdict
(1948) - Rusty Leads the Way
(1948) - Reaching From Heaven
(1948) - Pitfall
(1948) - No Minor Vices
(1948) - My Dog Rusty
(1948) - He Walked by Night
(1948) - Hazard
(1947) - Variety Girl
(1947) - The Son of Rusty
(1947) - The Crimson Key
(1947) - Seven Were Saved
(1947) - Second Chance
(1947) - Road to the Big House
(1947) - The Perfect Marriage
(1947) - Má oblíbená brunetka
(1947) - Magic Town
(1947) - For the Love of Rusty
(1947) - Fear in the Night
(1946) - Podivná láska Marty Iversové
(1946) - Our Hearts Were Growing Up
(1945) - You Hit the Spot
(1945) - Roughly Speaking
(1945) - Pride of the Marines
(1944) - The Story of Dr. Wassell
(1944) - Pan Skeffington
(1944) - I Love a Soldier
(1944) - His Tale Is Told
(1944) - Here Come the Waves
(1944) - Henry Aldrich's Little Secret
(1944) - Doctor, Feel My Pulse
(1943) - Veselá tlačenice
(1943) - True to Life
(1943) - The Hard Way
(1943) - Slightly Dangerous
(1943) - Perutě pomsty
(1943) - Old Acquaintance
(1943) - Gildersleeve on Broadway
(1943) - Bílá legie
(1942) - Yankee Doodle Dandy
(1942) - Three Blonde Mice
(1942) - They All Kissed the Bride
(1942) - Street of Chance
(1942) - Smith of Minnesota
(1942) - Screen Snapshots Series 21, No. 6
(1942) - Mr. Wise Guy
(1942) - Moje sestra Ela
(1942) - Blue, White and Perfect
(1942) - Beyond the Blue Horizon
(1941) - Zasněžená romance
(1941) - To je John Doe
(1941) - Sing Another Chorus
(1941) - Serenáda za úsměv
(1941) - New York Town
(1941) - Murder Among Friends
(1941) - Lovable Trouble
(1941) - The Kid from Kansas
(1941) - The Iron Claw
(1941) - Hloubkový bombardér
(1941) - Half Shot at Sunrise
(1941) - Ellery Queen's Penthouse Mystery
(1941) - Dr. Kildare's Wedding Day
(1941) - Criminals Within
(1941) - Buy Me That Town
(1940) - Untamed
(1940) - The Green Hornet
(1940) - South of the Boudoir
(1940) - Manhattan Heartbeat
(1940) - Jeho dívka Pátek
(1940) - Glamour for Sale
(1940) - Girls of the Road
(1940) - Five Little Peppers at Home
(1940) - Cold Turkey
(1940) - Blondes and Blunders
(1939) - A Woman Is the Judge
(1939) - Trouble Finds Andy Clyde
(1939) - Three Sappy People
(1939) - The Man They Could Not Hang
(1939) - Static in the Attic
(1939) - Skinny the Moocher
(1939) - Romance of the Redwoods
(1939) - Rattling Romeo
(1939) - Pan Smith přichází
(1939) - My Son Is a Criminal
(1939) - Let Us Live
(1939) - The Chump Takes a Bump
(1939) - Homicide Bureau
(1939) - Good Girls Go to Paris
(1939) - Flying G-Men
(1939) - Coast Guard
(1939) - Blind Alley
(1938) - Women in Prison
(1938) - Vždyť jsme jen jednou na světě
(1938) - Time Out for Trouble
(1938) - The Spider's Web
(1938) - The Main Event

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.7.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ann Doran 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ann Doran - herečka

se narodila 28.7.1911 ve městě Amarillo, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ann Doran

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Ann Doran
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
4°16’
 
LunaLuna:
Panna
10°21’
 
MerkurMerkur:
Lev
26°55’
 
VenušeVenuše:
Panna
17°43’
 
MarsMars:
Býk
8°19’
 
JupiterJupiter:
Štír
5°37’
 
SaturnSaturn:
Býk
19°04’
 
UranUran:
Kozoroh
27°05’
R
NeptunNeptun:
Rak
21°47’
 
PlutoPluto:
Blíženci
28°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
5°23’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°00’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°01’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »