Ann-Margret wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ann-Margret
(Ann-Margret Olsson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.4. 1941 - 04:30h
Místo:
Valsjöbyn
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Ann-Margret - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Shaw, Victoria (A)
Datum narození a čas (místní čas):
28.4.1941 - 04:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.4.1941 - 03:30  
SE, Valsjöbyn:
64°4' s.š., 14°8' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ann-Margret 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ann-Margret
datum narození 28.4.1941
(herečka, instagram)

Ann-Margret - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Loupež ve velkém stylu
(2014) - I Am Steve McQueen
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2011) - Lucky
(2010) - 62. Emmy Awards
(2009) - All's Faire in Love
(2008) - Ztráta diamantové slzy
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2006) - Rozchod!
(2005) - Vražedné vzpomínky
(2004) - Taxi
(2004) - Společný dům
(2002) - Interstate 60
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(2001) - A Woman's a Helluva Thing
(2001) - Blondýnka
(2000) - The 10th Kingdom: The Making of an Epic
(2000) - The Last Producer
(2000) - Dokonalá vražda, dokonalé město
(2000) - Desáté království (TV seriál)
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Vraždy s úsměvem
(1999) - Vítězové a poražení
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1998) - Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové
(1998) - Ranč v údolí (TV seriál)
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Svůdná nenávist
(1996) - Pravá identita
(1995) - Dej si pohov, kámoši 2
(1994) - Scarlett (TV seriál)
(1994) - Nobody's Children
(1994) - Jít za hlasem srdce
(1993) - Queen (TV seriál)
(1993) - Dej si pohov, kámoši
(1992) - Newsies
(1992) - Comedy in Bloom
(1991) - Naši synové
(1991) - George Burns' 95th Birthday Party
(1988) - America's Tribute to Bob Hope
(1988) - Tygří pohádka
(1988) - Nový život
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Dvě paní Grenvillové
(1986) - Ber 52
(1985) - Dvakrát za život
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - A Streetcar Named Desire
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Hollywood's Private Home Movies
(1983) - Kdo bude mít rád mé děti
(1982) - Příběh z Hollywoodu
(1982) - Návrat vojáka
(1982) - Lookin' to Get Out
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - The Way They Were
(1981) - George Burns' Early, Early, Early Christmas Special
(1980) - Omnibus
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - Ann-Margret: Hollywood Movie Girls
(1980) - Middle Age Crazy
(1979) - Kaktusový Jack
(1978) - Rockette: A Holiday Tribute to Radio City Music Hall
(1978) - Happy Birthday, Bob
(1978) - Kouzlo
(1978) - Detektiv ze San Franciska
(1978) - Cinderella at the Palace
(1977) - Joseph Andrews
(1977) - The George Burns One-Man Show
(1977) - Dvojčata
(1975) - Tommy
(1975) - Folies bourgeoises
(1975) - Ann-Margret Olsson
(1974) - Fred Astaire Salutes the Fox Musicals
(1973) - Vlakoví lupiči
(1972) - Un homme est mort
(1971) - Tělesné vztahy
(1971) - Dames at Sea
(1970) - Swing Out, Sweet Land
(1970) - R.P.M.
(1970) - C.C. and Company
(1969) - The Bob Hope Christmas Special: Around the World with the USO
(1969) - Ann-Margret: From Hollywood with Love
(1969) - Rebus
(1969) - Jack Benny's Birthday Special
(1968) - The Ann-Margret Show
(1968) - Sette uomini e un cervello
(1968) - Il Profeta
(1967) - Tygr a kočička
(1966) - The Swinger
(1966) - Murderers' Row
(1966) - Made in Paris
(1966) - Dostavník
(1965) - Once a Thief
(1965) - Made In Paris
(1965) - Cincinnati Kid
(1965) - Bus Riley's Back in Town
(1964) - Hollywood Backstage
(1964) - The Pleasure Seekers
(1964) - Kočky
(1964) - Kitten with a Whip
(1964) - Elvis: Viva Las Vegas
(1963) - Bye Bye Birdie
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Girl Talk
(1962) - State Fair
(1961) - Plná kapsa zázraků
(1960) - Flintstoneovi (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town
Ann-Margret - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1932) Roger Smith - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1935) Elvis Presley
(*1933) Lou Adler
(*1928) Eddie Fisher
(*1936) Bo Belinsky
(*1932) Gardner McKay
(*1930) Ty Hardin
(*1944) Roger Daltrey
(*1928) Vince Edwards
(*1938) Peter Mann

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.4.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ann-Margret 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ann-Margret - herečka

se narodila 28.4.1941 ve městě Valsjöbyn
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ann-Margret

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Ann-Margret
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
7°27’
12
 
LunaLuna:
Býk
24°42’
12
 
MerkurMerkur:
Beran
28°20’
12
 
VenušeVenuše:
Býk
9°45’
12
 
MarsMars:
Vodnář
17°41’
12
 
JupiterJupiter:
Býk
23°19’
12
 
SaturnSaturn:
Býk
16°37’
12
 
UranUran:
Býk
25°04’
12
 
NeptunNeptun:
Panna
25°17’
6
R
PlutoPluto:
Lev
2°03’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
29°58’
6
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°36’
12
 
CheirónCheirón:
Rak
26°01’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
27°13’
2
Domy:
Blíženci
9°58’
Střelec
9°58’
2:
Blíženci
24°30’
8:
Střelec
24°30’
3:
Rak
3°03’
9:
Kozoroh
3°03’
Rak
11°21’
Kozoroh
11°21’
5:
Rak
22°24’
Kozoroh
22°24’
6:
Lev
15°22’
Vodnář
15°22’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
12xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
25°39’
12
Slun./Luna:
Býk
16°04’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »