Anna Friel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anna Friel
(Anna Louise Friel)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Rochdale, Anglie
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herečka

Anna Friel - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
12.7.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anna Friel 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Anna Friel
datum narození 12.7.1976
(herečka, instagram)

Anna Friel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tomato Red
(2016) - The Master Cleanse
(2016) - Marcella (TV seriál)
(2016) - I.T.
(2016) - Heidi and the Magic Pool
(2015) - Kampen om tungtvannet (TV seriál)
(2015) - American Odyssey (TV seriál)
(2014) - Krvavé peníze
(2013) - The Vatican
(2013) - The Psychopath Next Door
(2013) - Král ze Soho
(2013) - Ještě, že tě mám
(2012) - Without You (TV seriál)
(2012) - Public Enemies (TV seriál)
(2012) - Metamorphosis
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2011) - Všemocný
(2011) - Strážci pokladu
(2011) - Počátek Země Nezemě
(2010) - Poznáš muže svých snů
(2010) - Pojďte se mnou létat (TV seriál)
(2010) - Londýnský gangster
(2009) - Země ztracených
(2008) - Muoj bože (hudební videoklip)
(2008) - Film o filmu: Bathory
(2008) - Bathory
(2007) - Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
(2007) - Rubbish
(2007) - Góóól! II
(2006) - The Street (TV seriál)
(2006) - Motel Niagara
(2006) - Hospodu vám nedáme
(2005) - Góóól!
(2004) - The Jury (TV seriál)
(2004) - Cizinec
(2003) - Watermelon
(2003) - Proud času
(2002) - Fields of Gold
(2001) - Válečná nevěsta
(2001) - S tebou i bez tebe
(2001) - The Fear (TV seriál)
(2000) - Sunset Strip
(2000) - Nejlepší obchodníci
(1999) - Sen noci svatojánské
(1999) - Makléř
(1999) - Mad Cows
(1998) - Vše pro lásku
(1998) - The Stringer
(1998) - Our Mutual Friend (TV seriál)
(1998) - Kmen
(1998) - Armáda v sukních
(1996) - Shakespeare Shorts (TV seriál)
(1994) - Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
(1991) - G.B.H. (TV seriál)
(1982) - Brookside (TV seriál)
(1972) - Emmerdale Farm (TV seriál)
Anna Friel - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.7.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anna Friel 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anna Friel - herečka

se narodila 12.7.1976 ve městě Rochdale, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anna Friel

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Anna Friel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
20°14’
 
LunaLuna:
Vodnář
2°18’
 
MerkurMerkur:
Rak
16°30’
 
VenušeVenuše:
Rak
26°56’
 
MarsMars:
Panna
3°20’
 
JupiterJupiter:
Býk
24°15’
 
SaturnSaturn:
Lev
4°21’
 
UranUran:
Štír
3°02’
 
NeptunNeptun:
Střelec
11°37’
R
PlutoPluto:
Váhy
9°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°01’
R
Černá LunaLilith:
Beran
28°20’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°40’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »