Anna Maľová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anna Maľová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herečka

Anna Maľová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anna Maľová 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Anna Maľová
datum narození v roce *1954
(herečka, instagram)

Anna Maľová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Chrobák v hlave (divadelní záznam)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2012) - Horúca krv (TV seriál)
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(1995) - Divadelná komédia (divadelní záznam)
(1991) - Skús ma objať
(1990) - Útrapy z rozumu
(1989) - Krvavá svadba (divadelní záznam)
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Medzi nebom a zemou
(1987) - Labyrint (TV seriál)
(1986) - Výnosné miesto (divadelní záznam)
(1986) - Rozlúčka s Máriou
(1986) - Don Carlos
(1985) - Rozprávanie kvetu kamélie
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Kamenný chodníček
(1984) - Čepce, kápky za dve zlatky
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Oko za oko
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Krkavci
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Dievčatko z predmestia
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
(1980) - V láske je naša pravda
(1980) - Svadba bez nevesty (TV seriál)
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1979) - Veľký Mogul
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Rosný bod
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Na vysokej skale: Krásna Ľudmila
(1979) - Dom Bernardy Alby (divadelní záznam)
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Spolužiak
(1978) - Sladké bezvládie
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Nie
(1978) - Deváté srdce
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Odvážny Stepan
(1977) - Koncert bez ruží
(1977) - Dvere dokorán
(1977) - Biele vrany
(1976) - Rok má šesť dní
(1976) - Postup
(1976) - Milosrdný čas
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anna Maľová 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anna Maľová - herečka

se narodila v roce *1954 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anna Maľová

Dnes se narodili
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Anna Maľová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
21°30’
 
LunaLuna:
Kozoroh
3°20’
 
MerkurMerkur:
Rak
9°37’
R
VenušeVenuše:
Panna
1°18’
 
MarsMars:
Střelec
27°09’
R
JupiterJupiter:
Rak
11°29’
 
SaturnSaturn:
Štír
2°41’
 
UranUran:
Rak
23°14’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°18’
 
PlutoPluto:
Lev
23°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°27’
R
Černá LunaLilith:
Štír
3°20’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
26°06’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Johannes Brahms
(*1833 - 1897) německý hudební skladatel

Spojené státy Jesse James
(*1847 - 1882) zločinec, lupič, vrah

Německo Kurt Weill
(*1900 - 1950) skladatel

Spojené státy Ferde Grofé
(*1892 - 1972) skladatel, aranžér, pianista

Velká Británie Graham Greene
(*1904 - 1991) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »