Anna Massey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anna Massey
(Anna Raymond Massey)

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.8. 1937 - 15:00h
Místo:
Coolham, Anglie
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.7.2011 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Anna Massey - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (A)
Datum narození a čas (místní čas):
11.8.1937 - 15:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.8.1937 - 14:00  
GB, Coolham:
50°60' s.š., 0°24' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anna Massey 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Anna Massey
datum narození 11.8.1937
(herečka, instagram)

Anna Massey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Act of Memory: A Christmas Story
(2009) - Moving On (TV seriál)
(2009) - Hercule Poirot: Hodiny
(2008) - Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
(2008) - Spřízněná duše
(2008) - The Oxford Murders
(2008) - Mladý Indiana Jones: Nový vítr
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Oliver Twist (TV seriál)
(2006) - Pinochet in Suburbia
(2006) - The Gigolos
(2005) - The Robinsons (TV seriál)
(2005) - Paní Palfreyová
(2004) - Patříme k sobě
(2004) - Mechanik
(2004) - Agatha Christie: Život v obrazech
(2003) - Check the Gate: Putting Beckett on Film
(2002) - The Edwardian Country House (TV seriál)
(2002) - Posedlost
(2002) - May a její anděl
(2002) - Jak je důležité míti Filipa
(2001) - The Story of 'Frenzy'
(2001) - Tmavomodrý svět
(2000) - Zapomenutý zločin
(2000) - Hledám pronájem
(2000) - Come and Go
(1999) - Mad Cows
(1999) - Kapitán Jack
(1998) - A Respectable Trade (TV seriál)
(1997) - A Very British Psycho
(1997) - Vzpomínky
(1997) - The Slab Boys
(1997) - Dary moře
(1996) - Sweet Angel Mine
(1995) - Pronásledovaný
(1995) - Groteska
(1995) - Andělé a hmyz
(1994) - Nice Day at the Office (TV seriál)
(1994) - Krůček k vraždě
(1993) - Návrat skřítka Samijada (TV seriál)
(1992) - Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Emily's Ghost
(1991) - Impromptu
(1991) - G.B.H. (TV seriál)
(1990) - Sea Dragon
(1990) - Měsíční hory
(1990) - The Man from the Pru
(1990) - Killing Dad or How to Love Your Mother
(1990) - Chillers (TV seriál)
(1989) - The Tall Guy
(1989) - A Tale of Two Cities (TV seriál)
(1989) - Shalom Joan Collins
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1989) - Coral Browne: Caviar for the General
(1988) - Sun Child
(1988) - Slzy v dešti
(1988) - La Couleur du vent
(1987) - Po jarmarku
(1987) - Hazard srdcí
(1986) - Zázračný lékař
(1986) - Season's Greetings
(1986) - The Christmas Tree
(1986) - Hotel du Lac
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Sacred Hearts
(1985) - Pity in History
(1985) - The McGuffin
(1985) - Anna Karenina
(1984) - Sakharov
(1984) - Malá bubenice
(1984) - Jiná země
(1984) - The Chain
(1983) - Mansfield Park (TV seriál)
(1982) - Pět dní jednoho léta
(1982) - I Remember Nelson (TV seriál)
(1981) - The Cherry Orchard
(1980) - Sweet William
(1979) - Zelené obilí
(1979) - Střípky lásky
(1979) - Rebecca
(1979) - Afternoon Off
(1978) - The Mayor of Casterbridge (TV seriál)
(1976) - The Love of a Good Woman
(1974) - The Pallisers (TV seriál)
(1973) - The Vault of Horror
(1973) - Nora
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1972) - Zběsilost
(1972) - A Woman Sobbing
(1969) - The Looking Glass War
(1969) - De Sade
(1969) - David Copperfield
(1965) - Hledá se Bunny Lakeová
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - A Midsummer Night's Dream
(1963) - Le Voyage à Biarritz
(1960) - Šmírák
(1958) - Gideon's Day
(1957) - Theatre Night (TV seriál)
(1941) - Christmas Under Fire

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.8.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anna Massey 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anna Massey - herečka

se narodila 11.8.1937 ve městě Coolham, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anna Massey

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Anna Massey
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
18°27’
9
 
LunaLuna:
Váhy
20°30’
11
 
MerkurMerkur:
Panna
14°54’
9
 
VenušeVenuše:
Rak
7°35’
8
 
MarsMars:
Střelec
1°11’
1
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
19°11’
2
R
SaturnSaturn:
Beran
4°36’
4
R
UranUran:
Býk
13°39’
6
 
NeptunNeptun:
Panna
17°34’
9
 
PlutoPluto:
Rak
28°52’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
11°45’
1
R
Černá LunaLilith:
Střelec
4°43’
1
 
CheirónCheirón:
Blíženci
29°00’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
28°01’
2
Domy:
Štír
25°58’
Býk
25°58’
2:
Střelec
27°50’
8:
Blíženci
27°50’
3:
Vodnář
8°52’
9:
Lev
8°52’
Ryby
18°15’
Panna
18°15’
5:
Beran
17°42’
Váhy
17°42’
6:
Býk
9°08’
Štír
9°08’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
22°07’
11
Slun./Luna:
Panna
19°29’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »