Anne Bancroft wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anne Bancroft
(Anna Maria Louise Italiano)

Pohlaví:
Žena
Narození:
17.9. 1931 - 11:50h
Místo:
Bronxdale, New York
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
6.6.2005 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Anne Bancroft - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
17.9.1931 - 11:50  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.9.1931 - 15:50  
US, Bronxdale:
40°51' s.š., 73°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anne Bancroft 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Anne Bancroft
datum narození 17.9.1931
(herečka, instagram)

Anne Bancroft - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Delgo
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Sex at 24 Frames Per Second
(2003) - Římské jaro paní Stoneové
(2001) - In Search of Peace
(2001) - Dustin Hoffman - jednička ve své třídě
(2001) - Přístav
(2001) - Před svatbou ne!
(2000) - Exhale with Candice Bergen
(2000) - Sloní hora
(2000) - Sidney Poitier: One Bright Light
(2000) - Vila na kopci
(2000) - Rabín, kněz a krásná blondýna
(1999) - The American Film Institute Salute to Dustin Hoffman
(1999) - Hluboko v mém srdci
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - The Secret World of 'Antz'
(1998) - Mark Twain's America in 3D
(1998) - Velké naděje
(1998) - Mravenec Z
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Kritická péče
(1997) - G. I. Jane
(1996) - Jít za sluncem
(1996) - Homecoming
(1995) - Drákuloviny
(1995) - Domů na svátky
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše
(1994) - The Mother
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Zabiják
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - Mr. Jones
(1992) - Nápoj lásky č. 9
(1992) - Mrs. Cage
(1992) - Líbánky v Las Vegas
(1992) - Broadway Bound
(1990) - Freddie and Max (TV seriál)
(1989) - Berte Rigby, jsi hlupák
(1988) - Mučivá láska
(1987) - Charing Cross Road č. 84
(1986) - Dobrou noc, mami
(1985) - Anežka boží
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - Garbo mluví
(1983) - Být či nebýt
(1983) - An Audience with Mel Brooks
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Marco Polo (TV seriál)
(1980) - Sloní muž
(1980) - Fatso
(1977) - Nový začátek
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - Rtěnka
(1976) - Němý film
(1975) - Zajatec 2. avenue
(1975) - Hindenburg
(1974) - Annie and the Hoods
(1974) - Ohnivá sedla
(1972) - Mladý Winston
(1970) - Arthur Penn, 1922-: Themes and Variants
(1970) - Annie, the Women in the Life of a Man
(1967) - I'm Getting Married
(1967) - Absolvent
(1966) - 7 Women
(1965) - Na vlásku
(1964) - The Pumpkin Eater
(1963) - The Theater of Tomorrow
(1962) - Divotvůrkyně
(1961) - Password
(1957) - The Girl in Black Stockings
(1957) - The Restless Breed
(1957) - Nightfall
(1956) - Walk the Proud Land
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - The Naked Street
(1955) - The Last Frontier
(1955) - New York Confidential
(1955) - A Life in the Balance
(1954) - The Raid
(1954) - Gorilla at Large
(1954) - Demetrius a gladiátoři
(1953) - Treasure of the Golden Condor
(1953) - Tonight We Sing
(1953) - The Kid from Left Field
(1952) - Klepáním se neobtěžuj

Anne Bancroft - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1980) - Fatso
Anne Bancroft - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1926) Mel Brooks - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1924) Scott Brady (fáma)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.9.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anne Bancroft 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anne Bancroft - herečka

se narodila 17.9.1931 ve městě Bronxdale, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anne Bancroft

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Anne Bancroft
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
23°47’
10
 
LunaLuna:
Střelec
8°46’
1
 
MerkurMerkur:
Panna
6°42’
9
 
VenušeVenuše:
Panna
26°20’
10
 
MarsMars:
Štír
0°11’
11
 
JupiterJupiter:
Lev
13°19’
9
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
16°39’
2
R
UranUran:
Beran
18°19’
5
R
NeptunNeptun:
Panna
6°12’
9
 
PlutoPluto:
Rak
21°53’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°51’
4
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°37’
4
 
CheirónCheirón:
Býk
23°27’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
9°22’
3
Domy:
Štír
24°23’
Býk
24°23’
2:
Střelec
25°02’
8:
Blíženci
25°02’
3:
Vodnář
0°53’
9:
Lev
0°53’
Ryby
7°31’
Panna
7°31’
5:
Beran
8°55’
Váhy
8°55’
6:
Býk
3°53’
Štír
3°53’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
8xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
15°57’
11
Slun./Luna:
Štír
1°16’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Štír Štíru
ukázat kalendář »