Anne Hathaway wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anne Hathaway
(Anne Jacqueline Hathaway)

Pohlaví:
Žena
Narození:
12.11. 1982 - 09:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
36 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, scénáristka

Anne Hathaway - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Astrodienst (C)
Datum narození a čas (místní čas):
12.11.1982 - 09:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.11.1982 - 14:00  
US, New York:
40°38' s.š., 73°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anne Hathaway 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Anne Hathaway
datum narození 12.11.1982
(herečka, scénáristka, instagram)

Anne Hathaway - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Colossal
(2016) - Alenka v říši divů: Za zrcadlem
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - Stážista
(2014) - Jenny Lewis - Just One of the Guys (hudební videoklip)
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Interstellar: Nolan's Odyssey
(2014) - Song One
(2014) - Rio 2
(2014) - Interstellar
(2014) - HitRECord on TV (TV seriál)
(2014) - Don Peyote
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
(2013) - Girl Rising
(2013) - The Fire Rises: The Creation and Impact of the Dark Knight Trilogy
(2013) - Don Jon
(2012) - Temný rytíř povstal
(2012) - Bídníci
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Rio
(2011) - Jeden den
(2010) - Conan
(2010) - Na sv. Valentýna
(2010) - Láska a jiné závislosti
(2010) - Family Guy Presents: It's a Trap
(2010) - Alenka v říši divů
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - PoliWood
(2009) - Válka nevěst
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - MTV Movie Awards 2008
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Valentino: The Last Emperor
(2008) - Rachel se vdává
(2008) - Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
(2008) - Dostaňte agenta Smarta
(2008) - Cestující
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Xposé
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Americká nenasytnost (TV seriál)
(2007) - Vášeň a cit
(2006) - Ďábel nosí Pradu
(2005) - Logo Movie Special: 'Brokeback Mountain'
(2005) - Zkrocená hora
(2005) - Spoušť
(2005) - Karcoolka
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - At the Movies
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Deník princezny 2: Královské povinnosti
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - Nicholas Nickleby
(2001) - A New Princess
(2001) - Odvrácená strana nebe
(2001) - Deník princezny
(1999) - Get Real (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72
Anne Hathaway - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1981) Adam Shulman - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1978) James Franco (fáma)
(*1975) Hugh Dancy
(*1978) Topher Grace

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.11.1982 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anne Hathaway 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anne Hathaway - herečka, scénáristka

se narodila 12.11.1982 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anne Hathaway

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Anne Hathaway
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
19°51’
11
 
LunaLuna:
Váhy
13°55’
10
 
MerkurMerkur:
Štír
15°36’
11
 
VenušeVenuše:
Štír
21°59’
11
 
MarsMars:
Kozoroh
8°43’
1
 
JupiterJupiter:
Štír
20°38’
11
 
SaturnSaturn:
Váhy
28°07’
10
 
UranUran:
Střelec
3°58’
12
 
NeptunNeptun:
Střelec
25°27’
1
 
PlutoPluto:
Váhy
27°46’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°28’
7
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
16°02’
1
 
CheirónCheirón:
Býk
25°28’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
11°24’
11
Domy:
Střelec
17°21’
Blíženci
17°21’
2:
Kozoroh
22°25’
8:
Rak
22°25’
3:
Ryby
2°22’
9:
Panna
2°22’
Beran
8°06’
Váhy
8°06’
5:
Býk
5°48’
Štír
5°48’
6:
Býk
27°47’
Štír
27°47’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
12°43’
11
Slun./Luna:
Štír
1°53’
10


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »