Anne Jackson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anne Jackson
(Anna June Jackson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Allegheny, Pennsylvania
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Anne Jackson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
3.9.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anne Jackson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Anne Jackson
datum narození 3.9.1926
(herečka, instagram)

Anne Jackson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Vote and Die: Liszt for President
(2008) - Lucky Days
(2003) - Imagine (TV seriál)
(2001) - The Education of Max Bickford (TV seriál)
(2000) - Something Sweet
(1999) - Man of the Century
(1997) - Příběhy odvahy: Dvě ženy
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1992) - Cena úspěchu dojde
(1990) - Směšně o lásce
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Funny
(1988) - Baby M
(1987) - Out on a Limb
(1987) - Everything's Relative (TV seriál)
(1986) - Worlds Beyond (TV seriál)
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1985) - Tall Tales and Legends (TV seriál)
(1984) - Sam's Son
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1983) - Reading Rainbow
(1982) - A Woman Called Golda
(1981) - Leave 'em Laughing
(1980) - A Private Battle
(1980) - Osvícení
(1980) - Blinded by the Light
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - The Family Man
(1979) - The Bell Jar
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1977) - Nasty Habits
(1976) - Independence
(1974) - Rhoda (TV seriál)
(1973) - Sticks and Bones
(1973) - Great Mysteries (TV seriál)
(1971) - The Typists
(1970) - Zig Zag
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1970) - Milenci a další cizinci
(1970) - Dirty Dingus Magee
(1970) - Anděl Levine
(1969) - You're Putting Me On
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Joan Rivers Show
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - Tajný život americké manželky
(1968) - How to Save a Marriage (And Ruin Your Life)
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - The Tiger Makes Out
(1967) - CBS Playhouse (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Girl Talk
(1961) - The Joey Bishop Show
(1961) - Tempo
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Tall Story
(1960) - Lullaby
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Journey
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - The Doctor (TV seriál)
(1951) - Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Web (TV seriál)
(1950) - So Young So Bad
(1950) - Robert Montgomery Presents (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Danger (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1949) - Suspense (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Actor's Studio (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
Anne Jackson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1915) Eli Wallach - manžel

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.9.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anne Jackson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anne Jackson - herečka

se narodila 3.9.1926 ve městě Allegheny, Pennsylvania, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anne Jackson

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Anne Jackson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
10°13’
 
LunaLuna:
Rak
29°29’
 
MerkurMerkur:
Lev
25°47’
 
VenušeVenuše:
Lev
19°55’
 
MarsMars:
Býk
15°01’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
19°52’
R
SaturnSaturn:
Štír
20°44’
 
UranUran:
Ryby
28°09’
R
NeptunNeptun:
Lev
25°06’
 
PlutoPluto:
Rak
15°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
13°18’
R
Černá LunaLilith:
Panna
9°30’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°48’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »