Annette Haven wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Annette Haven
(Annette Robinson)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka, scénáristka, režisérka

Annette Haven - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
1.12.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Annette Haven 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Annette Haven
datum narození 1.12.1954
(herečka, scénáristka, režisérka, instagram)

Annette Haven - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Dave's Old Porn
(1998) - Wadd: The Life and Times of John C. Holmes
(1995) - Then and Now #13
(1989) - To the Top: The Nicole Stanton Story Part Two
(1989) - Talk Dirty to Me, Part 6
(1989) - Sheer Haven
(1989) - Bodies in Heat... the Sequel
(1988) - The Nicole Stanton Story
(1988) - Honky Tonk Angels
(1988) - Girls Who Dig Girls 8
(1987) - Summer of '72
(1987) - The Huntress
(1986) - The Passion Within
(1986) - Charm School
(1985) - Tower of Power
(1985) - Hot Girls in Love
(1985) - The Grafenberg Spot
(1985) - A Coming of Angels, the Sequel
(1984) - Las Vegas Hustle
(1984) - Dvojník
(1984) - Brief Affair
(1983) - Swedish Erotica 45
(1983) - Public Affairs
(1983) - Hot Pursuit
(1983) - High School Memories
(1983) - Eighth Erotic Film Festifal
(1983) - Bodies in Heat
(1982) - Šeherezáda: tisíc a jedna erotická noc
(1982) - Sound of Love
(1982) - Sex Loose
(1982) - Peaches and Cream
(1982) - Memphis Cathouse Blues
(1982) - Crazy Girls
(1982) - Center Spread Girls
(1982) - Between the Sheets
(1982) - All About Annette
(1981) - 8 to 4
(1981) - Wicked Sensations
(1981) - Swedish Erotica 27
(1981) - Swedish Erotica 22
(1981) - Skintight
(1981) - The Seven Seductions
(1981) - Charli
(1981) - The Blonde
(1980) - Mykonos ou le pays gay
(1980) - Ladies Night
(1980) - F
(1980) - Co-Ed Fever
(1979) - 10
(1979) - Sheer Panties
(1979) - Love You
(1979) - For the Love of Pleasure
(1979) - Dracula Sucks
(1979) - Deep Rub
(1979) - Cave Women
(1978) - V: The Hot One
(1978) - Take Off
(1978) - Soft Places
(1978) - SexWorld
(1978) - Maraschino Cherry
(1978) - Black Silk Stockings
(1978) - Baby Blue
(1977) - Visions of Clair
(1977) - The Ultimate Pleasure
(1977) - Reflections
(1977) - Overnight Sensation
(1977) - Obsessed
(1977) - Female Athletes
(1977) - Fantastic Orgy
(1977) - Desires Within Young Girls
(1977) - Barbara Broadcast
(1977) - A Coming of Angels
(1976) - Thunderbuns
(1976) - Tell Them Johnny Wadd Is Here
(1976) - Tapestry of Passion
(1976) - Spirit of Seventy Sex
(1976) - One of a Kind
(1976) - Naked Afternoon
(1976) - Femmes de Sade
(1976) - Easy Alice
(1976) - Dungeon of Lust
(1976) - The Autobiography of a Flea
(1975) - Carnal Haven
(1974) - China Girl

Annette Haven - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Annette Haven - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Annette Haven - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1933) John Mayall
(*1947) Paul Thomas

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.12.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Annette Haven 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Annette Haven - herečka, scénáristka, režisérka

se narodila 1.12.1954 ve městě Jackson, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Annette Haven

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Annette Haven
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
8°45’
 
LunaLuna:
Vodnář
15°36’
 
MerkurMerkur:
Štír
25°41’
 
VenušeVenuše:
Štír
15°04’
R
MarsMars:
Vodnář
27°59’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°35’
R
SaturnSaturn:
Štír
15°12’
 
UranUran:
Rak
27°21’
R
NeptunNeptun:
Váhy
27°17’
 
PlutoPluto:
Lev
26°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
7°02’
R
Černá LunaLilith:
Štír
18°59’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
25°20’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »