Annie Rosar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Annie Rosar

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vídeň
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Annie Rosar - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.5.1888 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Annie Rosar 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Annie Rosar
datum narození 17.5.1888
(herečka, instagram)

Annie Rosar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Der ewige Dienstmann - Hans Moser im Porträt
(1964) - Ein schöner Herbst
(1963) - Besuch am Nachmittag
(1962) - Wenn beide schuldig werden
(1962) - Romanze in Venedig
(1962) - Drei Liebesbriefe aus Tirol
(1961) - Die Ballade vom Franz und der Marie
(1960) - Glocken läuten überall
(1960) - Am Galgen hängt die Liebe
(1959) - Wenn die Glocken hell erklingen
(1959) - Lass mich am Sonntag nicht allein
(1959) - Heimat, deine Lieder
(1959) - For the First Time
(1958) - Der Veruntreute Himmel
(1958) - Mikosch, der Stolz der Kompanie
(1958) - Ein Lied geht um die Welt
(1958) - Das haut einen Seemann doch nicht um
(1957) - ...und führe uns nicht in Versuchung
(1957) - Sedm let neštěstí
(1957) - Die Prinzessin von St. Wolfgang
(1957) - Die Lindenwirtin vom Donaustrand
(1957) - Langusten
(1957) - Heimweh... dort wo die Blumen blüh'n
(1956) - Solange noch die Rosen blüh'n
(1956) - Nina
(1956) - Lügen haben hübsche Beine
(1956) - Geliebte Corinna
(1956) - Die Fischerin vom Bodensee
(1956) - Der Fremdenführer von Lissabon
(1955) - Wenn die Alpenrosen blüh'n
(1955) - Mozart
(1955) - Ich denke oft an Piroschka
(1955) - Ihr Leibregiment
(1955) - Heimatland
(1955) - Die Försterbuben
(1955) - Eine Frau genügt nicht?
(1955) - Ehesanatorium
(1955) - Du bist die Richtige
(1955) - Die Herrin vom Sölderhof
(1955) - Der Schmied von St. Bartholomae
(1955) - Der Pfarrer von Kirchfeld
(1954) - Žena dneška
(1954) - Die Perle von Tokay
(1954) - Hoheit lassen bitten
(1953) - Vergiß die Liebe nicht
(1953) - Pünktchen und Anton
(1953) - Maske in Blau
(1953) - Männer im gefährlichen Alter
(1953) - Ein tolles Früchtchen
(1953) - Eine Nacht in Venedig
(1952) - Verlorene Melodie
(1952) - The Devil Makes Three
(1952) - Schäm' dich, Brigitte!
(1952) - Ich hab' mich so an Dich gewöhnt
(1952) - Hallo Dienstmann
(1952) - Der Obersteiger
(1951) - Verklungenes Wien
(1951) - Stadtpark
(1951) - Eva erbt das Paradies... ein Abenteuer im Salzkammergut
(1950) - Kind der Donau
(1950) - Das vierte Gebot
(1950) - Auf der Alm, da gibt's ka Sünd'
(1949) - Třetí muž
(1949) - Münchnerinnen
(1948) - Nach dem Sturm
(1948) - The Mozart Story
(1948) - Kleine Melodie aus Wien
(1948) - Der Herr Kanzleirat
(1948) - Anni
(1947) - Geld ins Haus
(1945) - Zářící stíny
(1944) - Warum lügst Du, Elisabeth?
(1944) - Das Lied der Nachtigall
(1943) - Schwarz auf weiß
(1943) - Reisebekanntschaft
(1943) - Gabriele Dambrone
(1942) - Zlaté město
(1942) - Sommerliebe
(1942) - Mozart
(1940) - Vídeň miluje a zpívá
(1940) - Očekávám tě
(1940) - Mozartova cesta do Prahy
(1940) - Moje dcera žije ve Vídni
(1939) - Tři dny štěstí
(1939) - Štěstí bydlí opodál
(1939) - Schreck in der Abendstunde
(1939) - Marguerite : 3
(1939) - Liebe - streng verboten!
(1939) - Láska ze všech největší
(1939) - Dobrodružství pokračuje
(1939) - Das große Los
(1938) - Šťastný smolař
(1938) - Milenka či loutka
(1938) - Marietta
(1938) - Její husar
(1938) - Geld fällt vom Himmel
(1937) - Petr ve sněhu
(1937) - Milionáři (Peníze nejsou všechno)
(1936) - Wer zuletzt küßt...
(1936) - Unsterbliche Melodien
(1936) - Romanze
(1936) - Prater
(1936) - Píseň drožkáře
(1936) - Le chant du destin
(1936) - Das Frauenparadies
(1935) - Svět se točí kolem lásky
(1935) - Malá mamička
(1935) - Es flüstert die Liebe
(1935) - Bretter, die die Welt bedeuten
(1935) - Alles für die Firma
(1934) - Nocturno
(1934) - Frühjahrsparade
(1934) - Der junge Baron Neuhaus
(1933) - Sonnenstrahl
(1933) - Kurzschluß
(1933) - Abenteuer am Lido
(1932) - Lumpové kavalíři
(1931) - Dáma a její šofér
(1930) - Die Tat des Andreas Harmer
(1929) - Vater Radetzky
(1929) - Champagner
(1928) - Glück bei Frauen
(1919) - Der Mord an der Bajadere

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...


Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1888 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Annie Rosar 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Annie Rosar - herečka

se narodila 17.5.1888 ve městě Vídeň
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Annie Rosar

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Annie Rosar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°57’
 
LunaLuna:
Lev
9°16’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
4°48’
 
VenušeVenuše:
Býk
11°59’
 
MarsMars:
Váhy
12°04’
R
JupiterJupiter:
Střelec
2°05’
R
SaturnSaturn:
Lev
1°32’
 
UranUran:
Váhy
13°36’
R
NeptunNeptun:
Býk
29°39’
 
PlutoPluto:
Blíženci
4°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
3°58’
R
Černá LunaLilith:
Býk
11°26’
 
CheirónCheirón:
Rak
0°07’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »