Anny Duperey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Anny Duperey
(Annie Legras)

Pohlaví:
Žena
Narození:
28.6. 1947 - 08:55h
Místo:
Rouen
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, spisovatelka

Anny Duperey - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
28.6.1947 - 08:55  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.6.1947 - 07:55  
FR, Rouen:
49°26' s.š., 1°5' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Anny Duperey 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Anny Duperey
datum narození 28.6.1947
(herečka, spisovatelka, instagram)

Anny Duperey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Un parfum de sang
(2014) - Marge d'erreur
(2012) - Ještě jste nic neviděli
(2011) - Belmondo, itinéraire...
(2011) - Láska trvá tři roky
(2010) - Colombe
(2009) - Ráj na západě
(2009) - Bambou
(2008) - Domácnost naruby
(2008) - Coco Chanel
(2007) - Pozvánka k tanci
(2005) - Clara Shellerová (TV seriál)
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Miluji Vás, Výsosti
(2001) - Piknik u Osirida
(2001) - Cena za pravdu
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(1999) - Tôt ou tard
(1999) - Chère Marianne (TV seriál)
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Marseille (TV seriál)
(1997) - Vocation d'Adrienne, La (TV seriál)
(1997) - Jedna a jedna je šest (TV seriál)
(1997) - L'Enfant perdu
(1996) - Thé ou café
(1994) - Vincent à l'heure
(1993) - Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)
(1993) - Germinal
(1992) - Úžasná rodina (TV seriál)
(1991) - Contre l'oubli
(1990) - La Seconde
(1988) - Un château au soleil (TV seriál)
(1988) - Sólo pro Marii
(1988) - Gandahar
(1988) - La Face de l'ogre
(1984) - La Triche
(1983) - Otec & otec
(1983) - Le Démon dans l'île
(1982) - Tisíc miliard dolarů
(1982) - Meurtres à domicile
(1982) - Le Grand pardon
(1981) - Psy
(1981) - La Guerre de Troie n'aura pas lieu
(1980) - Únos aut
(1979) - Z pekla k vítězství
(1978) - Un ours pas comme les autres (TV seriál)
(1978) - Trocadero bleu citron
(1978) - Amours sous la révolution : André Chénier et la jeune captive
(1977) - Maladie mortelle
(1977) - Bobby Deerfield
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Záletník
(1976) - Nuit d'or
(1976) - L'Arriviste
(1975) - Žádný problém
(1975) - Umarmungen und andere Sachen
(1975) - Le Malin plaisir
(1974) - Stavisky
(1973) - Sans sommation
(1973) - L'Oiseau rare
(1973) - La Dame de trèfle
(1972) - Život plný malérů
(1972) - Pas folle la guêpe
(1971) - L'Heure éblouissante
(1970) - La Rose écorchée
(1970) - Brigade des maléfices, La (TV seriál)
(1969) - Ženy
(1969) - Mladý pár
(1968) - Ve znamení Monte Christa
(1968) - Podivuhodné příběhy
(1968) - Koenigsmark
(1968) - Bye bye, Barbara
(1967) - 2 ou 3 choses que je sais d'elle
(1967) - Jerk à Istambul
(1967) - L'Homme qui valait des milliards

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.6.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Anny Duperey 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Anny Duperey - herečka, spisovatelka

se narodila 28.6.1947 ve městě Rouen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Anny Duperey

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Anny Duperey
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
5°47’
11
 
LunaLuna:
Štír
9°11’
4
 
MerkurMerkur:
Rak
26°45’
12
 
VenušeVenuše:
Blíženci
17°31’
11
 
MarsMars:
Býk
27°59’
10
 
JupiterJupiter:
Štír
18°09’
4
R
SaturnSaturn:
Lev
7°39’
12
 
UranUran:
Blíženci
22°46’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°02’
3
 
PlutoPluto:
Lev
11°52’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°42’
10
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
16°29’
5
 
CheirónCheirón:
Štír
2°18’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
24°07’
5
Domy:
Lev
20°42’
Vodnář
20°42’
2:
Panna
10°01’
8:
Ryby
10°01’
3:
Váhy
5°02’
9:
Beran
5°02’
Štír
7°46’
Býk
7°46’
5:
Střelec
16°21’
Blíženci
16°21’
6:
Kozoroh
22°02’
Rak
22°02’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
29°14’
11
Slun./Luna:
Panna
7°29’
1


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »