Ariana Grande wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ariana Grande
(Ariana Grande-Butera)

Pohlaví:
Žena
Narození:
26.6. 1993 - 12:34h
Místo:
Boca Raton, Florida
Země:
Věk:
24 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka

Ariana Grande - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
26.6.1993 - 12:34  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.6.1993 - 16:34  
US, Boca Raton:
26°22' s.š., 80°8' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ariana Grande 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ariana Grande
datum narození 26.6.1993
(herečka, zpěvačka, modelka, instagram)

Ariana Grande - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Zoolander No. 2
(2015) - 2015 American Music Awards
(2015) - Nicki Minaj: My Time Again
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Scream Queens (TV seriál)
(2014) - Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj - Bang Bang (hudební videoklip)
(2014) - Ariana Grande - Break Free ft. Zedd (hudební videoklip)
(2014) - 48th Annual CMA Awards
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - 2014 MTV EMA
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - 2014 American Music Awards
(2014) - Victoria's Secret Fashion Show
(2014) - Total Ariana Live
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Teen Choice Awards 2014
(2014) - Stand Up to Cancer
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Michael Buble's Christmas In New York
(2014) - Grammy Awards 2014
(2013) - Radio Disney Music Awards
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Sam & Cat (TV seriál)
(2013) - Podrazák
(2013) - Hurá na fotbal
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Keenan Cahill - webová senzace
(2011) - Nickelodeon's Worldwide Day of Play: Get Your Game On
(2011) - KARtv
(2011) - Winx Club (TV seriál)
(2011) - Snížek, bílý kožíšek
(2010) - 7 Secrets with Victoria Justice
(2010) - V jako Victoria (TV seriál)
(2009) - RuPaul's Drag Race
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Alan Carr: Chatty Man
(2008) - The Battery's Down (TV seriál)
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2005) - The X Factor
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(1999) - Loose Women
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1994) - Extra
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - E! News
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1952) - Today
Ariana Grande - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.6.1993 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ariana Grande 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ariana Grande - herečka, zpěvačka, modelka

se narodila 26.6.1993 ve městě Boca Raton, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ariana Grande

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Ariana Grande
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
5°04’
10
 
LunaLuna:
Váhy
1°39’
1
 
MerkurMerkur:
Rak
27°18’
11
 
VenušeVenuše:
Býk
20°06’
8
 
MarsMars:
Panna
1°56’
12
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°43’
1
 
SaturnSaturn:
Ryby
0°06’
6
R
UranUran:
Kozoroh
20°50’
4
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
20°10’
4
R
PlutoPluto:
Štír
23°05’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
11°04’
3
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°18’
7
 
CheirónCheirón:
Lev
21°17’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
20°28’
3
Domy:
Panna
23°52’
Ryby
23°52’
2:
Váhy
21°58’
8:
Beran
21°58’
3:
Štír
22°25’
9:
Býk
22°25’
Střelec
23°43’
Blíženci
23°43’
5:
Kozoroh
24°55’
Rak
24°55’
6:
Vodnář
25°18’
Lev
25°18’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
8°48’
11
Slun./Luna:
Lev
18°22’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »