Arlene Dahl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Arlene Dahl

Pohlaví:
Žena
Narození:
11.8. 1925 - 04:10h
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
93 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Arlene Dahl - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.8.1925 - 04:10  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.8.1925 - 10:10  
US, Minneapolis:
44°59' s.š., 93°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Arlene Dahl 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Arlene Dahl
datum narození 11.8.1925
(herečka, instagram)

Arlene Dahl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1960
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1950
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1940
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Air America (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1991) - Night of the Warrior
(1985) - Larry King Live
(1982) - Night of 100 Stars
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Family Feud
(1976) - Jigsaw John (TV seriál)
(1971) - Deadly Dream
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1969) - Della
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1969) - Land Raiders
(1969) - Les Chemins de Katmandou
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - Les Poneyttes
(1964) - Kisses for My President
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Girl Talk
(1961) - The Mike Douglas Show
(1959) - Riverboat (TV seriál)
(1959) - Cesta do středu Země
(1957) - Fortune Is a Woman
(1956) - To Tell the Truth
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - Wicked as They Come
(1956) - Slightly Scarlet
(1954) - Woman's World
(1954) - Bengal Brigade
(1953) - Person to Person
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - Sangaree
(1953) - Jamaica Run
(1953) - Here Come the Girls
(1953) - The Diamond Queen
(1953) - Desert Legion
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - I've Got a Secret
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Caribbean
(1951) - No Questions Asked
(1951) - Inside Straight
(1950) - Your Show of Shows
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - Watch the Birdie
(1950) - Tři slovíčka
(1950) - The Outriders
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1950) - Ambush
(1949) - Scene of the Crime
(1949) - Reign of Terror
(1948) - The Bride Goes Wild
(1948) - A Southern Yankee
(1947) - My Wild Irish Rose
(1947) - Life with Father
Arlene Dahl - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1915) Fernando Lamas - manžel
(*1919) Lex Barker - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1905) Howard Hughes
(*1917) John F. Kennedy
(*1901) Gary Cooper

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.8.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Arlene Dahl 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Arlene Dahl - herečka

se narodila 11.8.1925 ve městě Minneapolis, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Arlene Dahl

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Arlene Dahl
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
18°11’
1
 
LunaLuna:
Býk
18°40’
10
 
MerkurMerkur:
Panna
9°27’
2
 
VenušeVenuše:
Panna
17°12’
2
 
MarsMars:
Lev
29°04’
2
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
13°58’
6
R
SaturnSaturn:
Štír
8°22’
4
 
UranUran:
Ryby
24°49’
9
R
NeptunNeptun:
Lev
22°09’
1
 
PlutoPluto:
Rak
13°57’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
3°51’
12
R
Černá LunaLilith:
Rak
26°25’
12
 
CheirónCheirón:
Beran
28°19’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
5°34’
4
Domy:
Lev
6°03’
Vodnář
6°03’
2:
Lev
25°17’
8:
Vodnář
25°17’
3:
Panna
19°09’
9:
Ryby
19°09’
Váhy
20°08’
Beran
20°08’
5:
Štír
27°50’
Býk
27°50’
6:
Kozoroh
5°10’
Rak
5°10’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
13°06’
11
Slun./Luna:
Rak
3°26’
11


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »