Arnold Vosloo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Arnold Vosloo

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pretoria
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Arnold Vosloo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.6.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Arnold Vosloo 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Arnold Vosloo
datum narození 16.6.1962
(herec, instagram)

Arnold Vosloo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sara's Cell
(2015) - Hon na žraloka
(2015) - Four Saints
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2013) - Neobyčejný Odd Thomas
(2013) - G.I. Joe 2: Odveta
(2012) - Jak prosté (TV seriál)
(2011) - Superhvězda Superman
(2010) - Superman/Shazam!: Návrat černého Adama
(2009) - G. I. Joe
(2008) - Odyseus: Cesta do temnoty
(2008) - Dračí příběh
(2007) - Skrytá kamera
(2007) - Krvavá loupež
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Vlak smrti
(2006) - Krvavý diamant
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2004) - Revenge of the Mummy: The Ride
(2004) - Meltdown
(2004) - Forgiveness
(2003) - Veritas (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - AT13 zasahuje: Šachmat
(2003) - Agent Cody Banks
(2002) - Ohrožené druhy
(2002) - Globální dopad
(2002) - AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě
(2002) - Andělé pomsty
(2002) - Aljašský express
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Mumie se vrací
(2001) - Alias (TV seriál)
(1999) - Strange World (TV seriál)
(1999) - Strange World
(1999) - Mumie
(1998) - Potomek vetřelce
(1997) - Vrahova zpověď
(1997) - Opravdoví kamarádi
(1996) - Darkman III: Na život a na smrt
(1995) - Darkman II: Durantův návrat
(1993) - Živý terč
(1993) - Red Shoe Diaries 2: Double Dare
(1992) - 1492: Dobytí ráje
(1992) - Smrtící dotek
(1990) - Spiknutí v Rutanze
(1990) - Pochována zaživa
(1990) - Piráti
(1990) - Living to Die
(1990) - Důvod zemřít
(1990) - Circles in a Forest
(1989) - The Revenger
(1988) - Pobřeží kostlivců
(1987) - Saturday Night at the Palace
(1987) - Ocelový meč
(1987) - Gor
(1985) - Morenga
(1984) - Boetie gaan border toe
(1983) - Funny People II

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.6.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Arnold Vosloo 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Arnold Vosloo - herec

se narodil 16.6.1962 ve městě Pretoria
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Arnold Vosloo

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Arnold Vosloo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
24°51’
 
LunaLuna:
Střelec
5°22’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
12°08’
R
VenušeVenuše:
Rak
29°08’
 
MarsMars:
Býk
13°42’
 
JupiterJupiter:
Ryby
12°17’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
10°52’
R
UranUran:
Lev
27°12’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°03’
R
PlutoPluto:
Panna
7°43’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°11’
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°33’
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°53’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »