Arthur Lubin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Arthur Lubin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 96 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec

Arthur Lubin - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
25.7.1898 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Arthur Lubin 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Arthur Lubin
datum narození 25.7.1898
(režisér, herec, instagram)

Arthur Lubin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1978) - Little Lulu
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1971) - Rain for a Dusty Summer
(1966) - Hold On!
(1964) - Rodina Addamsova (TV seriál)
(1964) - The Incredible Mr. Limpet
(1961) - Ladro di Bagdad, II
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Mister Ed (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Tony hledá Tokio
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1956) - The First Traveling Saleslady
(1955) - Lady Godiva of Coventry
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Francis in the Navy
(1955) - Footsteps in the Fog
(1954) - Francis Joins the WACS
(1953) - South Sea Woman
(1953) - La stella dell' India
(1953) - Gobs in a Mess
(1953) - Francis Covers the Big Town
(1952) - It Grows on Trees
(1952) - Francis Goes to West Point
(1951) - Rhubarb
(1951) - Queen for a Day
(1951) - Francis Goes to the Races
(1950) - Francis
(1949) - Impact
(1947) - New Orleans
(1946) - The Spider Woman Strikes Back
(1946) - Night in Paradise
(1945) - Delightfully Dangerous
(1944) - Ali Baba a 40 loupežníků
(1943) - To the People of the United States
(1943) - White Savage
(1943) - Fantóm opery
(1942) - Ride 'Em Cowboy
(1942) - Keeping Fit
(1942) - Eagle Squadron
(1941) - Where Did You Get That Girl?
(1941) - San Francisco Docks
(1941) - Keep 'Em Flying
(1941) - In the Navy
(1941) - Hold That Ghost
(1941) - Buck Privates
(1940) - Who Killed Aunt Maggie?
(1940) - Meet the Wildcat
(1940) - I'm Nobody's Sweetheart Now
(1940) - Gangs of Chicago
(1940) - Black Friday
(1939) - The Big Guy
(1939) - Risky Business
(1939) - Mickey the Kid
(1939) - Call a Messenger
(1939) - Big Town Czar
(1938) - Secrets of a Nurse
(1938) - Prison Break
(1938) - Newsboys' Home
(1938) - Midnight Intruder
(1938) - The Beloved Brat
(1937) - Idol of the Crowds
(1937) - I Cover the War
(1937) - California Straight Ahead
(1937) - Adventure's End
(1936) - Yellowstone
(1936) - The House of a Thousand Candles
(1936) - Mysterious Crossing
(1935) - Two Sinners
(1935) - Honeymoon Limited
(1935) - Great God Gold
(1935) - Frisco Waterfront
(1934) - A Successful Failure

Arthur Lubin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.7.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Arthur Lubin 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Arthur Lubin - režisér, herec

se narodil 25.7.1898 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Arthur Lubin

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Arthur Lubin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
2°30’
 
LunaLuna:
Váhy
19°09’
 
MerkurMerkur:
Lev
25°38’
 
VenušeVenuše:
Panna
11°38’
 
MarsMars:
Blíženci
4°24’
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°02’
 
SaturnSaturn:
Střelec
5°49’
R
UranUran:
Štír
29°34’
R
NeptunNeptun:
Blíženci
23°43’
 
PlutoPluto:
Blíženci
15°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°56’
R
Černá LunaLilith:
Rak
6°00’
 
CheirónCheirón:
Štír
23°04’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »