Ashley Edner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ashley Edner

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Downey, California
Země:
Věk:
27 let
Povolání:
herečka

Ashley Edner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.12.1990 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ashley Edner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ashley Edner
datum narození 17.12.1990
(herečka, instagram)

Ashley Edner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Hanna's Gold
(2008) - Puberťáci milují sex
(2006) - Teachers. (TV seriál)
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2004) - The Ashlee Simpson Show
(2004) - Mummy an' the Armadillo
(2004) - Listen Up (TV seriál)
(2004) - Kalifornské léto (TV seriál)
(2003) - Zázraky (TV seriál)
(2003) - Velké dítě Dickie Roberts
(2003) - Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
(2003) - Oživlá monstra
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2003) - Dům z písku a mlhy
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Spider-Man
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2001) - Britney Spears Live from Las Vegas (koncert)
(2001) - Vlčák Rain
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2000) - Grammy Awards 2000
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Lovkyně (TV seriál)
(2000) - Ďábel přichází
(2000) - Couple Days... A Period Piece
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Angel (TV seriál)
(1999) - The Amanda Show (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - Lví král 2: Simbův příběh
(1998) - Emmino přání
(1998) - The Birth of Jesus
(1998) - The Adventures of A.R.K. (TV seriál)
(1997) - City Guys (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.12.1990 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ashley Edner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ashley Edner - herečka

se narodila 17.12.1990 ve městě Downey, California, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ashley Edner

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Ashley Edner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
25°17’
 
LunaLuna:
Střelec
28°43’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°22’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
6°31’
 
MarsMars:
Býk
29°17’
R
JupiterJupiter:
Lev
13°06’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°01’
 
UranUran:
Kozoroh
8°51’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
13°34’
 
PlutoPluto:
Štír
19°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
29°54’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°37’
 
CheirónCheirón:
Rak
26°10’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »