Ashley Judd wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ashley Judd
(Ashley Tyler Ciminella)

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.4. 1968 - 13:12h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Ashley Judd - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.4.1968 - 13:12  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.4.1968 - 21:12  
US, Los Angeles:
34°18' s.š., 118°27' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ashley Judd 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ashley Judd
datum narození 19.4.1968
(herečka, instagram)

Ashley Judd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Trafficked
(2016) - Good Kids
(2015) - Rezistence
(2014) - Salvation
(2014) - Můj přítel delfín 2
(2014) - The Identical
(2014) - Divergence
(2014) - Big Stone Gap
(2013) - Občanská válka 360 (TV seriál)
(2013) - Pád Bílého domu
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - The Eyes of Thailand
(2012) - A Fierce Green Fire: The Battle For a Living Planet
(2012) - Pohřešovaný (TV seriál)
(2011) - Můj přítel delfín
(2011) - Flypaper
(2010) - Kdo myslíte, že jste? (TV seriál)
(2010) - Víla Zuběnka
(2009) - Pro příštích 7 generací
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Imigranti
(2009) - Helen
(2008) - Call + Response
(2006) - Come Early Morning
(2006) - Brouk
(2005) - The Making of 'Heat'
(2004) - Klíč k vraždě
(2004) - De-Lovely
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - Těžký zločin
(2002) - Podivná tajemství
(2002) - Frida
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Animální přitažlivost
(2000) - Killing Priscilla
(2000) - The Ryan Interview
(2000) - Jdi za svým srdcem
(1999) - Our Friend, Martin
(1999) - Maska smrti
(1999) - Dvojí obvinění
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Junket Whore
(1998) - Simon Birch
(1997) - Sběratel polibků
(1997) - Kobylky
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Propast
(1996) - Norma Jean a Marilyn
(1996) - Čas zabíjet
(1995) - Smoke
(1995) - The Passion of Darkly Noon
(1995) - Nelítostný souboj
(1995) - Láska dokáže stavět mosty
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1993) - Ruby in Paradise
(1992) - Till Death Us Do Part
(1992) - Kuffs
(1991) - The Judds Farewell Concert
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1989) - The Probe Team (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1986) - Oprah show

Ashley Judd - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ashley Judd - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.4.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ashley Judd 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ashley Judd - herečka

se narodila 19.4.1968 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ashley Judd

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Ashley Judd
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
29°51’
9
 
LunaLuna:
Vodnář
0°42’
6
 
MerkurMerkur:
Beran
24°12’
9
 
VenušeVenuše:
Beran
13°30’
8
 
MarsMars:
Býk
16°40’
9
 
JupiterJupiter:
Lev
25°50’
1
R
SaturnSaturn:
Beran
17°12’
8
 
UranUran:
Panna
25°50’
2
R
NeptunNeptun:
Štír
25°50’
4
R
PlutoPluto:
Panna
20°35’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°10’
9
R
Černá LunaLilith:
Býk
23°20’
10
 
CheirónCheirón:
Beran
1°02’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
25°25’
10
Domy:
Lev
24°34’
Vodnář
24°34’
2:
Panna
18°42’
8:
Ryby
18°42’
3:
Váhy
17°22’
9:
Beran
17°22’
Štír
20°01’
Býk
20°01’
5:
Střelec
23°49’
Blíženci
23°49’
6:
Kozoroh
25°43’
Rak
25°43’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
7°18’
11
Slun./Luna:
Ryby
15°16’
7


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »