Asko Sarkola wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Asko Sarkola
(Lauri Asko Antero Sarkola)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.9. 1945 - 04:00h
Místo:
Helsinki
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Asko Sarkola - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
3.9.1945 - 04:00  (EET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.9.1945 - 02:00  
FI, Helsinki:
60°10' s.š., 24°58' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Asko Sarkola 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Asko Sarkola
datum narození 3.9.1945
(herec, instagram)

Asko Sarkola - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Itsenäisyyspäivän vastaanotto
(2011) - Kotirauha
(2010) - Špatná rodina
(2009) - Puoli seitsemän
(2009) - Neil Hardwick - aina marginaalissa
(2008) - Blackout
(2007) - Tali-Ihantala 1944
(2006) - Esko Roine - vakavasti hauska
(2005) - Porträttet: Asko Sarkola - skådespelare och teaterchef
(2004) - Za nepřátelskou linií
(2003) - Litjan lähdöt ja loitsut
(2002) - Bettina S.
(2002) - Hurrit (TV seriál)
(2002) - Sänky (TV seriál)
(2002) - Jurismia! (TV seriál)
(2001) - Valtapeliä elokuussa 1940
(2001) - Tango Kabaree
(2000) - Presidentti
(2000) - Lomalla
(1997) - Minerva
(1996) - Nortia (TV seriál)
(1996) - Lapsen uni
(1996) - Isältä pojalle
(1995) - Petri tårar
(1995) - Kosketa minua
(1994) - Paratiisin lapset
(1994) - Anita
(1993) - City on minun
(1993) - Olli - valittuja tekosia
(1991) - Vihan päivät (TV seriál)
(1990) - Vihreäreppuinen mies
(1990) - Mustapartainen mies (TV seriál)
(1990) - Flaggstölden
(1989) - Pentti Haanpää (TV seriál)
(1989) - Hyrrä
(1988) - Annan ja Vasilin rakkaus
(1988) - Stiller, Garbo & Jag
(1988) - Felix
(1988) - Enkel resa
(1987) - Suuri ilveily
(1986) - Miljardi vuotta ennen maailmanloppua
(1986) - Lumikuningatar
(1986) - Eevan luokka (TV seriál)
(1985) - -30°C Aurinkoa etsimässä
(1984) - Aleksis Kivi (TV seriál)
(1984) - Taikapeli
(1984) - Sista leken
(1984) - Kevään ensimmäinen saalis
(1984) - I kväll Dario Fo (TV seriál)
(1983) - Henrik Tikkanen: Testamenttini elämälle
(1982) - Ramses ja unet
(1982) - Automobiili
(1982) - Vangittu tuli
(1982) - Kuningas jolla ei ollut sydäntä
(1982) - Kolme sisarta
(1981) - Soitannollinen ilta Viipurissa 1918
(1981) - Kiljusen herrasväki
(1980) - Neklidný plamen
(1980) - Lumiakka
(1979) - Svejk toisessa maailmansodassa
(1979) - Sulka
(1979) - Kvastlindström (TV seriál)
(1978) - Miestä ei voi raiskata
(1978) - Kalastaja ja hänen eukkonsa
(1978) - Det händer i Aspnäs (TV seriál)
(1977) - De Sju dödssynderna
(1977) - To člověku úplně stačí
(1977) - Tahdomme elää
(1977) - Hemåt i natten
(1976) - Manillaköysi
(1973) - Rakennetaan sauna
(1972) - Horisontti
(1971) - Marta, Marta
(1970) - Sirkus Pasila
(1968) - Fysikerna
(1966) - Gehenna
(1965) - Supé med Arman klockan åtta
(1965) - Galenpannan

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.9.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Asko Sarkola 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Asko Sarkola - herec

se narodil 3.9.1945 ve městě Helsinki
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Asko Sarkola

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Asko Sarkola
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
10°12’
1
 
LunaLuna:
Rak
29°16’
11
 
MerkurMerkur:
Lev
22°56’
12
 
VenušeVenuše:
Lev
4°10’
12
 
MarsMars:
Blíženci
27°07’
11
 
JupiterJupiter:
Váhy
1°48’
2
 
SaturnSaturn:
Rak
21°21’
11
 
UranUran:
Blíženci
17°16’
10
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°12’
2
 
PlutoPluto:
Lev
10°45’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°49’
11
R
Černá LunaLilith:
Štír
2°48’
3
 
CheirónCheirón:
Váhy
5°06’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
8°09’
3
Domy:
Lev
27°13’
Vodnář
27°13’
2:
Panna
13°14’
8:
Ryby
13°14’
3:
Váhy
5°55’
9:
Beran
5°55’
Štír
9°12’
Býk
9°12’
5:
Střelec
23°36’
Blíženci
23°36’
6:
Vodnář
0°49’
Lev
0°49’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
3°13’
11
Slun./Luna:
Lev
19°44’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »