Asta Backman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Asta Backman
(Asta Elisabeth Inberg)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Vaasa
Země:
Věk:
† 93 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Asta Backman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.2.1917 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Asta Backman 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Asta Backman
datum narození 4.2.1917
(herečka, instagram)

Asta Backman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Vihreän kullan maa (TV seriál)
(1979) - Teatterituokio: Paperit kevääksi
(1979) - Norjasta ostettu posliinitonttu
(1979) - Karuselli
(1979) - Kaikkein tärkein
(1978) - Teatterituokio: Niin minä neitonen sinulle laulan
(1978) - Teatterituokio: Liekki
(1978) - Runoilija ja muusa
(1978) - Olga
(1978) - Kirjailija Helteen kevät
(1978) - Kiipijä
(1978) - Arkkienkeli Oulussa
(1978) - Amerikan Antti
(1977) - Teatterituokio: ...rakkaudella Sinun
(1977) - Teatterituokio: Pyhät pykälät
(1977) - Teatterituokio: Jatketaan tätä päivää
(1977) - Teatterituokio: Asiantuntijat
(1977) - Kunhan ensin kuluu viisi vuotta
(1977) - Kevään herääminen
(1976) - Päivä Helsingissä
(1975) - Teatterituokio: Mörri
(1975) - Passikuvia (TV seriál)
(1975) - Papin rouva
(1975) - Orvar Kleinin laillinen ruumis
(1974) - Vastamyrkky
(1974) - Tavallinen Impi
(1974) - Salakari
(1974) - Pastorinvaalit
(1973) - Pohjantähti
(1973) - Isä
(1973) - Huumorin koulu (TV seriál)
(1973) - Hedda Gabler
(1972) - Teatterituokio: Keittiö
(1972) - Oman itsensä herra
(1971) - Varo, autuas
(1971) - Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
(1971) - Miniä
(1970) - Virrensiru
(1970) - Tilapää
(1970) - Kämppä
(1969) - Teatterituokio: Lili
(1969) - Teatterituokio: Kihlajaiset
(1969) - Taksikuski
(1969) - Oikeamieliset
(1969) - Kolme valkoista paitaa
(1969) - Katsokaa tuomaria
(1969) - Bratři
(1968) - Veren häät
(1968) - Uhkapeli
(1968) - Teatterituokio: Leskimies Jarl
(1968) - Teatterituokio: Junamatkalla
(1968) - Täällä Pohjantähden alla
(1968) - Perimmäisten ammattien äärellä
(1968) - Kuuma kissa?
(1968) - Jännitysnäytelmä: Teetupa
(1968) - Itätuuli
(1967) - Saituri
(1967) - Poistui kotoaan
(1967) - Päivä lepokodissa
(1967) - Paha kulkee
(1967) - Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
(1966) - Veli ja sisar
(1966) - Uusi jäsenkirja
(1966) - Ristiäiset
(1966) - Loistokaupunki
(1966) - Kilpakosijat
(1966) - Hanski (TV seriál)
(1966) - Egyptiläinen kuvapatsas
(1965) - Tiikeri kylpyhuoneessa eli Pjotr Oheyn marttyyriteko
(1965) - Ruotsalainen tulitikku
(1965) - Ruohojen harppu
(1965) - Purasen häät
(1965) - Läpikäytävä
(1965) - Lähimmäinen
(1965) - Kapalolapsi
(1965) - Kaksoisnukke
(1965) - Eva Maria
(1965) - Erik XIV
(1965) - Aivasteleva aviomies
(1964) - Tarkastaja tulee
(1964) - Pyörteitä
(1964) - Meidän herramme muurahaisia
(1964) - Kustaa III
(1964) - Italialainen olkihattu
(1963) - Niin on - jos siltä näyttää
(1963) - Lavean tien laki
(1960) - Ukkosta Jalavakadulla
(1960) - Ida Aalbergin ja Lauri Kivekkään häät
(1955) - Veteraanin voitto
(1955) - Sny žen
(1955) - Pastori Jussilainen
(1955) - Neiti talonmies
(1951) - Ylijäämänainen
(1946) - Synnin jäljet

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.2.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Asta Backman 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Asta Backman - herečka

se narodila 4.2.1917 ve městě Vaasa
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Asta Backman

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Asta Backman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
15°07’
 
LunaLuna:
Rak
16°35’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°52’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°01’
 
MarsMars:
Vodnář
20°27’
 
JupiterJupiter:
Beran
28°47’
 
SaturnSaturn:
Rak
25°43’
R
UranUran:
Vodnář
19°26’
 
NeptunNeptun:
Lev
3°10’
R
PlutoPluto:
Rak
2°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
18°32’
R
Černá LunaLilith:
Lev
9°51’
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°30’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »