Atıf Yılmaz wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Atıf Yılmaz

Narození:
Místo:
Mersin
Země:
Věk:
92 let
Povolání:
režisér

Atıf Yılmaz - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
9.12.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Atıf Yılmaz 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Atıf Yılmaz
datum narození 9.12.1926
(režisér, instagram)

Atıf Yılmaz - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Eylül firtinasi
(1997) - Nihavend mucize
(1993) - Tatli Betüs (TV seriál)
(1990) - Berdel
(1989) - Olu bir deniz
(1988) - Arkadasim seytan
(1987) - Hayallerim, askim ve sen
(1986) - Değirmen
(1986) - Aaah Belinda
(1985) - Mine
(1985) - Adi Vasfiye
(1984) - Bir yudum sevgi
(1983) - Seni seviyorum
(1983) - Sekerpare kiz
(1982) - Dolap beygiri
(1980) - Talihli amele
(1979) - Seyahatname (TV seriál)
(1979) - Minik Serce
(1979) - Adak
(1978) - Köseyi dönen Adam
(1978) - Kibar Feyzo
(1977) - Ibo ile Gülsah
(1977) - Dívka s rudým šátkem
(1977) - Baskin
(1977) - Aci hatiralar
(1976) - Tuzak
(1976) - Mağlup Edilenler
(1976) - Hasip ile nasip
(1976) - Bas belasi
(1975) - Zavallilar
(1975) - Iste hayat
(1975) - Deli Yusuf
(1975) - Çapkin hirsiz
(1974) - Salako
(1974) - Kuma
(1973) - Mevlana
(1973) - Kambur
(1973) - Gullu geliyor gullu
(1972) - Zulum
(1972) - Utanç
(1972) - Köle
(1972) - Köle
(1972) - Gelinlik kizlar
(1972) - Cemo
(1971) - Yedi kocali Hürmüz
(1971) - Unutulan kadin
(1971) - Gullu
(1971) - Battalgazi destani
(1971) - Ates parcasi
(1970) - Zeyno
(1970) - Kara gozlum
(1970) - Darildin mi cicim bana?
(1970) - Asktan da üstün
(1969) - Kolen olayim
(1969) - Kizil vazo
(1968) - Yaseminin tatli aski
(1968) - Köroglu
(1968) - Cemile
(1967) - Kozanoglu
(1967) - Balatli Arif
(1966) - Ah güzel Istanbul
(1965) - Sayili dakikalar
(1964) - Yarin bizimdir
(1964) - Kesanli Ali destani
(1964) - Kalbe vuran düsman
(1964) - Erkek Ali
(1963) - Iki gemi yan yana
(1963) - Azrailin habercisi
(1962) - Cengiz Han'in hazineleri
(1962) - Bir gecelik gelin
(1962) - Bes kardestiler
(1962) - Batti balik
(1961) - Tatli bela
(1961) - Seni kaybedersem
(1961) - Kizil vazo
(1961) - Dolandiricilar sahi
(1961) - Allah cezani versin Osman Bey
(1960) - Suçlu
(1960) - Ölüm perdesi
(1960) - Aysecik - Seytan cekici
(1959) - Karacaoglan'in kara sevdasi
(1958) - Yasamak hakkimdir
(1958) - Kumpanya
(1958) - Bu vatanin çocuklari
(1958) - Bir soförün gizli defteri
(1958) - Alageyik
(1957) - Gelinin muradi
(1956) - Bes hasta var
(1955) - Kadin severse
(1955) - Ilk ve son
(1955) - Daglari bekliyen kiz
(1954) - Simal yildizi
(1953) - Hiçkirik
(1953) - Ask izdiraptir
(1952) - Iki kafadar deliler pansiyonunda
(1951) - Mezarimi tastan oyun
(1951) - Kanli feryat

Atıf Yılmaz - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.12.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Atıf Yılmaz 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Atıf Yılmaz - režisér

datum narození 9.12.1926 ve městě Mersin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Atıf Yılmaz

Dnes se narodili
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Atıf Yılmaz
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
16°39’
 
LunaLuna:
Vodnář
10°14’
 
MerkurMerkur:
Štír
26°27’
 
VenušeVenuše:
Střelec
21°03’
 
MarsMars:
Býk
4°33’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
22°11’
 
SaturnSaturn:
Střelec
0°46’
 
UranUran:
Ryby
25°31’
 
NeptunNeptun:
Lev
26°57’
R
PlutoPluto:
Rak
15°25’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°09’
R
Černá LunaLilith:
Panna
20°21’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°56’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Zuzana Navarová
(*1959 - 2004) zpěvačka, skladatelka, textařka

Česká republika Karel IV.
(*1316 - 1378) 11. český král, císař Svaté říše římské

Česká republika Ivan Rajmont
(*1945 - 2015) režisér, divadelní pedagog

Francie Tristan Bernard
(*1866 - 1947) dramatik, spisovatel

Velká Británie Robert Graves
(*1895 - 1985) básník, romanopisec, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »