Audrey Dalton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Audrey Dalton

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Dublin
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herečka

Audrey Dalton - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.1.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Audrey Dalton 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Audrey Dalton
datum narození 21.1.1934
(herečka, instagram)

Audrey Dalton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1967) - Me and Benjy
(1967) - Dragnet 1967 (TV seriál)
(1966) - The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1966) - Family Affair (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The Bounty Killer
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Kitten with a Whip
(1963) - The Dakotas (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
(1961) - Whispering Smith (TV seriál)
(1961) - Ripcord (TV seriál)
(1961) - Mr. Sardonicus
(1961) - King of Diamonds (TV seriál)
(1961) - The Investigators (TV seriál)
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - Acapulco (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Tab Hunter Show (TV seriál)
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - National Velvet (TV seriál)
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1960) - Dante (TV seriál)
(1960) - Bringing Up Buddy (TV seriál)
(1959) - This Other Eden
(1959) - Lone Texan
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Kraft Mystery Theater (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - Thundering Jets
(1958) - Oddělené stoly
(1958) - The Nine Lives of Elfego Baca (TV seriál)
(1958) - Man with a Camera (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Monster That Challenged the World
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - Men of Annapolis (TV seriál)
(1956) - Hold Back the Night
(1955) - The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
(1955) - The Prodigal
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Bob Cummings Show (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Confession
(1954) - Drum Beat
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Casanova's Big Night
(1953) - Titanic
(1953) - The Girls of Pleasure Island
(1952) - Moje sestřenice Rachel
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.1.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Audrey Dalton 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Audrey Dalton - herečka

se narodila 21.1.1934 ve městě Dublin
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Audrey Dalton

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Audrey Dalton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°46’
 
LunaLuna:
Beran
19°05’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°42’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
22°53’
R
MarsMars:
Vodnář
19°11’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°45’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
16°41’
 
UranUran:
Beran
23°37’
 
NeptunNeptun:
Panna
12°00’
R
PlutoPluto:
Rak
23°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°29’
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
29°00’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »