Avril Lavigne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Avril Lavigne
(Avril Ramona Lavigne)

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.9. 1984 - 07:55h
Místo:
Belleville, Ontario
Země:
Věk:
33 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, hudebnice

Avril Lavigne - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
27.9.1984 - 07:55  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.9.1984 - 10:55  
CA, Belleville:
44°10' s.š., 77°23' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Avril Lavigne 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Avril Lavigne
datum narození 27.9.1984
(zpěvačka, hudebnice, instagram)

Avril Lavigne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Avril Lavigne - Give You What You Like (hudební videoklip)
(2015) - Avril Lavigne - Fly (hudební videoklip)
(2014) - Avril Lavigne - Hello Kitty (hudební videoklip)
(2013) - Avril Lavigne - Rock N Roll (hudební videoklip)
(2013) - Avril Lavigne: Let Me Go (hudební videoklip)
(2013) - Avril Lavigne - Here´s To Never Growing Up (hudební videoklip)
(2013) - The Queen Latifah Show
(2012) - The Voice UK
(2011) - Avril Lavigne - Wish You Were Here (hudební videoklip)
(2011) - Avril Lavigne - Smile (hudební videoklip)
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - Kourtney & Kim Take New York
(2010) - Avril Lavigne - What The Hell (hudební videoklip)
(2010) - Avril Lavigne - Alice (hudební videoklip)
(2010) - Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Secrest 2011
(2008) - New Year's Eve with Carson Daly
(2008) - Avril Lavigne: The Best Damn Tour (koncert)
(2007) - Avril Lavigne - When You´re Gone (hudební videoklip)
(2007) - Avril Lavigne - Hot (hudební videoklip)
(2007) - MTV Video Music Awards 2007
(2007) - Británie má talent
(2007) - Britain's Got More Talent
(2007) - Osobní spravedlnost
(2006) - Avril Lavigne - Girlfriend (hudební videoklip)
(2006) - Za plotem
(2006) - Fast Food Nation
(2005) - Avril Lavigne - He Wasn´t (hudební videoklip)
(2004) - Avril Lavigne - Nobody´s Home (hudební videoklip)
(2004) - Avril Lavigne - My Happy Ending (hudební videoklip)
(2004) - Avril Lavigne - Don´t Tell Me (hudební videoklip)
(2004) - The 2004 World Music Awards
(2004) - Móda a rock
(2004) - 95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 (koncert)
(2004) - The Greatest Canadian (TV seriál)
(2004) - Toy Mountain Christmas Special
(2004) - Divoká jízda
(2004) - Comet 2004
(2004) - Avril Lavigne, Bonez World Tour 2004/2005
(2003) - The Best Hit USA
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - MTV Icon: Metallica
(2003) - Junior Eurovision Song Contest
(2003) - Bravo Super Show 2003
(2003) - My World
(2003) - Sarah McLachlan: Custom Concert
(2003) - Hang Time
(2002) - Avril Lavigne - Sk8er Boi (hudební videoklip)
(2002) - Avril Lavigne - I´m With You (hudební videoklip)
(2002) - Avril Lavigne - Complicated (hudební videoklip)
(2002) - 49º edición de los premios Ondas
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2001) - Live at the Rock & Roll Hall of Fame
(2001) - Gonna Meet a Rock Star
(2000) - GPTV
(2000) - Diary
(1998) - CD:UK
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1981) - Wetten, dass..?
(1974) - Rockpalast
Avril Lavigne - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1974) Chad Kroeger - manžel
(*1980) Deryck Whibley - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1980) Wilmer Valderrama (fáma)
(*1975) Doug Robb (fáma)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.9.1984 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Avril Lavigne 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Avril Lavigne - zpěvačka, hudebnice

se narodila 27.9.1984 ve městě Belleville, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Avril Lavigne

Dnes se narodili
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Avril Lavigne
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
4°30’
1
 
LunaLuna:
Štír
7°20’
2
 
MerkurMerkur:
Panna
23°54’
12
 
VenušeVenuše:
Štír
2°11’
2
 
MarsMars:
Střelec
24°41’
3
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°22’
4
 
SaturnSaturn:
Štír
13°58’
2
 
UranUran:
Střelec
10°13’
3
 
NeptunNeptun:
Střelec
28°44’
3
 
PlutoPluto:
Štír
0°58’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°12’
9
R
Černá LunaLilith:
Beran
2°29’
7
 
CheirónCheirón:
Blíženci
8°27’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
29°17’
11
Domy:
Váhy
2°08’
Beran
2°08’
2:
Váhy
27°44’
8:
Beran
27°44’
3:
Štír
28°13’
9:
Býk
28°13’
Kozoroh
2°33’
Rak
2°33’
5:
Vodnář
6°44’
Lev
6°44’
6:
Ryby
6°56’
Panna
6°56’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
17°20’
11
Slun./Luna:
Váhy
20°55’
1


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Garfield
(*1913 - 1952) herec, zpěvák

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901 - 1974) herec

Indie Rádživ Gándhí
(*1944 - 1991) politik

Česká republika Ljuba Hermanová
(*1913 - 1996) herečka, zpěvačka

Česká republika Stanislav Remunda
(*1927 - 2012) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »