B. B. King wikipedie, horoscope, astrology, instagram

B. B. King
(Riley Ben King)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Itta Bena, Mississippi
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
14.5.2015 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
zpěvák, kytarista

B. B. King - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
16.9.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(B. B. King 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
B. B. King
datum narození 16.9.1925
(zpěvák, kytarista, instagram)

B. B. King - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Music for Mandela
(2013) - Eric Clapton's Crossroads Guitar Festival 2013
(2013) - Born in Chicago
(2012) - Village Music: Last of the Great Record Stores
(2012) - Lead Belly: Life, Legend, Legacy
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2012) - A.K.A. Doc Pomus
(2011) - B. B. King Live (koncert)
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2008) - Soul Power
(2007) - 10 Days Out: Blues from the Backroads
(2007) - Crossroads Guitar Festival (koncert)
(2005) - Buried Alive in the Blues
(2004) - Hudba duše
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Crossroads Guitar Festival (koncert)
(2002) - Sounds of Memphis
(2001) - Die Zehn Gebote der Kreativität
(2001) - Say It Loud: A Celebration of Black Music in America (TV seriál)
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(2001) - All Access: Front Row. Backstage. Live!
(2000) - A Very Special Christmas from Washington, D.C.
(2000) - The Jazz Channel Presents B.B. King (koncert)
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(2000) - Here's to You, Charlie Brown: 50 Great Years
(1999) - Pavarotti & Friends 99 for Guatemala and Kosovo (koncert)
(1999) - Genghis Blues
(1999) - V zajetí rocku
(1998) - Na plovárně
(1998) - Blues Brothers 2000
(1997) - The Fifties (TV seriál)
(1996) - A Tribute to Stevie Ray Vaughan
(1996) - Muhammad Ali: Na vrcholu
(1995) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 7
(1995) - B.B. King: The Blues Summit
(1994) - B.B. King: Live at the Woodlands (koncert)
(1994) - The Songs of Six Families
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1993) - Willie Nelson: The Big Six-0 (koncert)
(1993) - Srdce a duše
(1993) - Mr. Bluesman
(1992) - Saturday Night, Sunday Morning: The Travels of Gatemouth Moore
(1990) - You Don't Look 40, Charlie Brown
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - U2: LoveTown (koncert)
(1988) - U2: Rattle and Hum (koncert)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1985) - Live Aid (koncert)
(1985) - Špióni jako my
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Elvis Presley - Die frühen Jahre
(1979) - The Captain & Tennille Songbook
(1979) - The Crystal Gayle Special
(1975) - Give My Poor Heart Ease
(1974) - Sing Sing Thanksgiving (koncert)
(1974) - B.B. King: Live in Africa (koncert)
(1973) - Le Blues entre les dents
(1971) - Medicine Ball Caravan
(1971) - Dynamite Chicken
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Barbara McNair Show
(1969) - Della

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

B. B. King 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

B. B. King - zpěvák, kytarista

se narodil 16.9.1925 ve městě Itta Bena, Mississippi, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - B. B. King

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


B. B. King
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
23°05’
 
LunaLuna:
Panna
4°04’
 
MerkurMerkur:
Panna
6°46’
 
VenušeVenuše:
Štír
0°29’
 
MarsMars:
Panna
22°04’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°46’
 
SaturnSaturn:
Štír
10°58’
 
UranUran:
Ryby
23°30’
R
NeptunNeptun:
Lev
23°27’
 
PlutoPluto:
Rak
14°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
1°56’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°24’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°29’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »