Bára Basiková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bára Basiková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1963 (?)
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka

Bára Basiková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1963 (?)
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bára Basiková 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bára Basiková
datum narození v roce *1963
(zpěvačka, instagram)

Bára Basiková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - To byl váš rok (TV pořad)
(2015) - Sázava KLAN: Nad Sázavou (hudební videoklip)
(2015) - Galakoncert Kapky naděje
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Koncert ke Dni vítězství (koncert)
(2014) - Světlo pro Světlušku 2014
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - Královny popu - Pocta legendám
(2014) - Barování pro Činoherní studio v Ústí
(2014) - Václav Noid Bárta (koncert)
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - ČT Live - 30 let Precedens (koncert)
(2013) - ČT Live: Karel Černoch - 70 (koncert)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Česká 30
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Světla ramp : Pocta Barrandovu
(2011) - Ve vlnách
(2011) - Notre dame de Paris (divadelní záznam)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Tajemství bulváru
(2010) - Helena na Broadwayi
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2010) - Obraz Doriana Graye (divadelní záznam)
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Královny popu (koncert)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - 13. komnata Michala Pavlíčka
(2007) - 13. komnata Báry Basikové
(2007) - B. Basiková a Precedens (koncert)
(2006) - Michal Pavlíček: Story 1982-2006 (hudební videoklip)
(2006) - Hlava kance (hudební videoklip)
(2006) - ČT Live - Michal Pavlíček (koncert)
(2006) - Strážce plamene v obrazech
(2005) - Holka od Červený řeky (koncert)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2002) - Ilona Csáková feat. Bára Basiková & Monika Absolonová: Teď královnou jsem já (hudební videoklip)
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Minishow
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2001) - Vabank
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Bára B. (LIVE)
(2000) - Věštírna
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Ženy na přelomu tisíciletí (TV seriál)
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky (koncert)
(1999) - Martin Babjak a hostia (koncert)
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Precedens Live
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Novoty
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Chladnu, chladneš
(1994) - Vánoční koncert Karla Gotta
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1992) - Šance
(1992) - Kdo je kdo (TV seriál)
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1984) - ABECEDA
(1975) - Zpívá celá rodina

Bára Basiková - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Hazard
Bára Basiková - Knihy

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bára Basiková 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bára Basiková - zpěvačka

se narodila v roce *1963 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bára Basiková

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Bára Basiková
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
28°30’
4
 
LunaLuna:
Střelec
11°27’
2
 
MerkurMerkur:
Vodnář
2°47’
4
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
13°19’
3
 
MarsMars:
Lev
9°55’
10
R
JupiterJupiter:
Ryby
19°07’
5
 
SaturnSaturn:
Vodnář
15°32’
4
 
UranUran:
Panna
3°27’
10
R
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
1
R
PlutoPluto:
Panna
11°11’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°08’
9
R
Černá LunaLilith:
Váhy
23°06’
12
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°43’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
11°25’
3
Domy:
Váhy
24°23’
Beran
24°23’
2:
Štír
21°12’
8:
Býk
21°12’
3:
Střelec
24°14’
9:
Blíženci
24°14’
Vodnář
1°49’
Lev
1°49’
5:
Ryby
6°03’
Panna
6°03’
6:
Beran
3°17’
Váhy
3°17’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
13°06’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
19°58’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »