Barack Obama wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Barack Obama
(Barack Hussein Obama II)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.8. 1961 - 19:24h
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
prezident USA

Barack Obama - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
4.8.1961 - 19:24  (HST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.8.1961 - 05:24  
US, Honolulu:
21°18' s.š., 157°52' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Barack Obama 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Barack Obama
datum narození 4.8.1961
(prezident USA, instagram)

Barack Obama - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rooted in Peace
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Snowdens store flugt
(2015) - Imminent Threat
(2015) - David Attenborough Meets President Obama
(2015) - Ladíme 2
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - Zygote Party vs Tea Party
(2014) - WARx2
(2014) - Pepe Mujica: Lessons from the Flowerbed
(2014) - Nade vše
(2014) - Mobilize
(2014) - Mitt
(2014) - JFK to 9/11: Everything Is a Rich Man's Trick
(2014) - The Culture High
(2014) - America
(2013) - Unmanned: America's Drone Wars
(2013) - Svět podle Dicka Cheneyho
(2013) - Shift: Beyond the Numbers of the Climate Crisis
(2013) - Jak se krade tajemství: Příběh Wikileaks
(2013) - Dirty Wars
(2013) - WikiLeaks
(2013) - Oldboy
(2013) - Komorník
(2013) - American Horror Story: Coven (TV seriál)
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2012) - The Road We've Traveled
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Hrabiví prolhaní bastardi
(2012) - Denverský střelec
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2012) - Barack Obama – velká očekávání
(2012) - A Fierce Green Fire: The Battle For a Living Planet
(2011) - Tmář a jeho rod aneb Slzavé údolí pyramid
(2011) - The Undefeated
(2011) - Tar Sands Oil Extraction: The Dirty Truth
(2011) - Reagan
(2011) - Lifting The Veil
(2011) - Cíl: Bin Ládin
(2011) - Bin Laden: Shoot to Kill
(2011) - Anima Mundi
(2011) - A Defining Moment: Four Tuskegee Airmen and the Inauguration of Barack Obama
(2011) - Tady to musí být
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Válka, kterou nevidíte
(2010) - United States of Obama
(2010) - The Library of Congress Gershwin Prize for Popular Song: In Performance at the White House - Paul McCartney (koncert)
(2010) - Got Healthcare?
(2010) - Dick Smith's Population Puzzle
(2010) - Český mír
(2010) - Climate Refugees
(2010) - Bílý dům skrze objektiv
(2010) - Svět vynálezů Wallace a Gromita (TV seriál)
(2009) - Hugo Toxxx: Volte mě (hudební videoklip)
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - Za svůj lid: Zvolení Baracka Obamy
(2009) - Už je to tady (koncert)
(2009) - Presidentti Ahtisaaren Nobel-vuosi
(2009) - Pax Americana and the Weaponization of Space
(2009) - O kapitalismu s láskou
(2009) - The Obama Deception: The Mask Comes Off
(2009) - Mile High: How to Win... and Lose... the White House
(2009) - Marching Band
(2009) - Loose Change 9/11: An American Coup
(2009) - Konspirační teorie s Jesse Venturou (TV seriál)
(2009) - Iran and the West (TV seriál)
(2009) - Houstone, máme problém
(2009) - Fall Of The Republic: The Presidency Of Barack H. Obama
(2009) - Ekologické katastrofy
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2009) - Barack Obama
(2009) - The American Matrix: Age of Deception
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Tajemství řeči těla
(2008) - Electile Dysfunction: Inside the Business of American Campaigns
(2008) - Barack Obama, cesta do Bílého domu
(2008) - American Future, The: A History (TV seriál)
(2007) - People and Power (TV seriál)
(2007) - Brotherhood 2.0 (TV seriál)
(2005) - The Colbert Report
(2005) - Harlem Globetrotters - tým, který změnil svět
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(1997) - The View
(1996) - This Week
(1996) - The Daily Show
(1996) - Access Hollywood
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1991) - The Charlie Rose Show
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1982) - Channel 4 News
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1969) - Ajankohtainen kakkonen
(1963) - Weltspiegel
(1952) - Today
Barack Obama - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1964) Michelle Obama - manželka

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.8.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Barack Obama 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Barack Obama - prezident USA

se narodil 4.8.1961 ve městě Honolulu, Havaj, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Barack Obama

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Barack Obama
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
12°32’
6
 
LunaLuna:
Blíženci
3°21’
4
 
MerkurMerkur:
Lev
2°19’
6
 
VenušeVenuše:
Rak
1°47’
5
 
MarsMars:
Panna
22°34’
7
 
JupiterJupiter:
Vodnář
0°51’
12
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
25°19’
12
R
UranUran:
Lev
25°16’
7
 
NeptunNeptun:
Štír
8°36’
9
 
PlutoPluto:
Panna
6°58’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
27°53’
7
R
Černá LunaLilith:
Lev
20°34’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°19’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
27°14’
2
Domy:
Vodnář
18°02’
Lev
18°02’
2:
Ryby
25°54’
8:
Panna
25°54’
3:
Býk
0°17’
9:
Štír
0°17’
Býk
28°53’
Štír
28°53’
5:
Blíženci
23°58’
Střelec
23°58’
6:
Rak
19°01’
Kozoroh
19°01’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
8°28’
11
Slun./Luna:
Rak
7°57’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »