Barbara Hale wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Barbara Hale

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
DeKalb, Illinois
Země:
Věk:
† 94 let
Úmrtí:
26.1.2017 (Příčina: Nemoc, Plíce)
Povolání:
herečka

Barbara Hale - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.4.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Barbara Hale 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Barbara Hale
datum narození 18.4.1922
(herečka, instagram)

Barbara Hale - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka
(1994) - Perry Mason: Případ osudného životního stylu
(1994) - Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra
(1993) - Perry Mason: Případ zrádného rozhlasového moderátora
(1993) - Perry Mason: Případ věčného mládí
(1993) - Perry Mason: Případ odložených manželek
(1993) - Perry Mason: Příběh vražedného polibku
(1993) - The Defense Rests: A Tribute to Raymond Burr
(1992) - Perry Mason: Případ osudných obrazů
(1992) - Perry Mason: Případ nevěsty se zlomeným srdcem
(1992) - Perry Mason: Příběh přelétavého Romea
(1991) - Perry Mason: Případ smrtící módy
(1991) - Perry Mason: Případ skleněné rakve
(1991) - Perry Mason: Případ očerněného mafiána
(1991) - Perry Mason: Případ bezohledného reportéra
(1990) - Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky
(1990) - Perry Mason: Případ umíněné dcery
(1990) - Perry Mason: Případ skrývané totožnosti
(1990) - Perry Mason: Případ otráveného pera
(1989) - Perry Mason: Případ vraha z mužstva hvězd
(1989) - Perry Mason: Případ smrtící lekce
(1989) - Perry Mason: Případ muzikálové vraždy
(1988) - Perry Mason: Případ pomstěného esa
(1988) - Perry Mason: Případ dámy v jezeře
(1987) - Perry Mason: Případ ztracené lásky
(1987) - Perry Mason: Případ zlovolného ducha
(1987) - Perry Mason: Případ zavražděné madam
(1987) - Perry Mason: Případ hanebného ničemy
(1986) - Perry Mason: Případ střílejícího herce
(1986) - Perry Mason: Případ jeptišky
(1985) - Perry Mason se vrací
(1978) - The Young Runaways
(1978) - Velká středa
(1976) - Flight of the Grey Wolf
(1975) - Invaze obřích pavouků
(1973) - Chester, Yesterday's Horse
(1970) - The Red, White, and Black
(1970) - Letiště
(1968) - Muži na hranici
(1959) - The 11th Annual Primetime Emmy Awards
(1958) - Desert Hell
(1957) - The Oklahoman
(1957) - Slim Carter
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1956) - 7th Cavalry
(1956) - The Houston Story
(1955) - Unchained
(1955) - The Far Horizons
(1953) - Seminole
(1953) - Lone Hand
(1953) - A Lion Is in the Streets
(1953) - Last of the Comanches
(1952) - Footlights Theater (TV seriál)
(1952) - The First Time
(1951) - Lorna Doone
(1950) - The Jackpot
(1950) - Emergency Wedding
(1949) - The Window
(1949) - Jolson Sings Again
(1949) - The Clay Pigeon
(1949) - And Baby Makes Three
(1948) - Chlapec se zelenými vlasy
(1947) - A Likely Story
(1946) - Lady Luck
(1945) - West of the Pecos
(1945) - First Yank Into Tokyo
(1944) - The Falcon in Hollywood
(1944) - Prunes and Politics
(1944) - Heavenly Days
(1944) - Goin' to Town
(1944) - The Falcon Out West
(1943) - The Seventh Victim
(1943) - The Iron Major
(1943) - Mexican Spitfire's Blessed Event
(1943) - Higher and Higher
(1943) - Government Girl
(1943) - Gildersleeve's Bad Day
(1943) - Gildersleeve on Broadway
(1943) - Around the World
(1942) - Mexican Spitfire's Elephant

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.4.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Barbara Hale 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Barbara Hale - herečka

se narodila 18.4.1922 ve městě DeKalb, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Barbara Hale

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Barbara Hale
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
27°39’
 
LunaLuna:
Kozoroh
21°35’
 
MerkurMerkur:
Beran
20°46’
 
VenušeVenuše:
Býk
14°35’
 
MarsMars:
Střelec
23°03’
 
JupiterJupiter:
Váhy
12°15’
R
SaturnSaturn:
Váhy
2°29’
R
UranUran:
Ryby
12°09’
 
NeptunNeptun:
Lev
13°11’
R
PlutoPluto:
Rak
8°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
7°58’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°35’
 
CheirónCheirón:
Beran
14°14’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »