Barbara Rush wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Barbara Rush

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Denver, Colorado
Země:
Věk:
92 let
Povolání:
herečka

Barbara Rush - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
4.1.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Barbara Rush 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Barbara Rush
datum narození 4.1.1927
(herečka, instagram)

Barbara Rush - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 3-D Rarities
(1996) - Polibek vdovy
(1994) - Theremin: An Electronic Odyssey
(1992) - Hearts Are Wild (TV seriál)
(1990) - Web of Deceit
(1983) - The Night the Bridge Fell Down
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - The Making of 'Summer Lovers'
(1982) - Letní milenci
(1981) - Flamingo Road (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Flamingo Road
(1980) - Can't Stop the Music
(1979) - Smrtelné nehody na dálnici
(1979) - The Seekers
(1977) - Portrait of Grandpa Doc
(1975) - The Last Day
(1973) - Superdad
(1973) - Of Men and Women
(1973) - Crime Club
(1972) - Znamení Vlka
(1972) - Peege
(1972) - The Man
(1972) - The Eyes of Charles Sand
(1972) - Cutter
(1971) - Suddenly Single
(1971) - The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1969) - Strategy of Terror
(1967) - Hombre
(1964) - The Unknown
(1964) - Robin a 7 maskovaných
(1964) - Peyton Place (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Pojď si zařádit
(1962) - Saints and Sinners (TV seriál)
(1961) - Password
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1960) - The Annual Crafts & Arts Contest
(1960) - The Bramble Bush
(1960) - Strangers When We Meet
(1959) - Hoši z Filadelfie
(1958) - Mladí lvi
(1958) - Harry Black and the Tiger
(1957) - Oh, Men! Oh, Women!
(1957) - No Down Payment
(1956) - World in My Corner
(1956) - Silnější než život
(1956) - Flight to Hong Kong
(1955) - Kiss of Fire
(1955) - Captain Lightfoot
(1954) - Taza, Son of Cochise
(1954) - Nádherná posedlost
(1954) - The Black Shield of Falworth
(1953) - Prince of Pirates
(1953) - Návštěva z vesmíru
(1952) - Flaming Feather
(1951) - When Worlds Collide
(1951) - The First Legion
(1951) - Quebec
(1950) - The Goldbergs
Barbara Rush - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1926) Jeffrey Hunter - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1914) Budd Schulberg
(*1930) Ben Gazzara
(*1887) Conrad Hilton
(*1912) Michael Wilding
(*1906) Clifford Odets
(*1921) Bob Merrill
(*1921) George Nader
(*1920) Ross Hunter

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Barbara Rush 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Barbara Rush - herečka

se narodila 4.1.1927 ve městě Denver, Colorado, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Barbara Rush

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Barbara Rush
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°08’
 
LunaLuna:
Kozoroh
21°35’
 
MerkurMerkur:
Střelec
29°07’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°43’
 
MarsMars:
Býk
9°11’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
27°00’
 
SaturnSaturn:
Střelec
3°37’
 
UranUran:
Ryby
25°54’
 
NeptunNeptun:
Lev
26°38’
R
PlutoPluto:
Rak
14°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
6°47’
R
Černá LunaLilith:
Panna
23°16’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°31’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »