Beau Bridges wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Beau Bridges
(Lloyd Vernet Bridges III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.12. 1941 - 03:56h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
75 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Beau Bridges - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.12.1941 - 03:56  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.12.1941 - 11:56  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Beau Bridges 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Beau Bridges
datum narození 9.12.1941
(herec, instagram)

Beau Bridges - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - San Patricios
(2016) - Flower Shop Mystery: Mum's the Word
(2016) - Dirty Politics
(2015) - Underdog Kids
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - 1000 to 1
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Black-ish (TV seriál)
(2013) - CinemAbility
(2013) - Rushlights
(2013) - Millerovi (TV seriál)
(2013) - Masters of Sex (TV seriál)
(2013) - The Goodwin Games (TV seriál)
(2012) - Pablo
(2012) - Naboř a ujeď
(2012) - Kolumbovo náměstí
(2012) - Eden
(2011) - Láska bolí (TV seriál)
(2011) - Game Time: Tackling the Past
(2011) - Děti moje
(2010) - Zachraňte Willyho 4: Útěk z pirátské zátoky
(2010) - The Rockford Files
(2010) - Stasis
(2010) - Kluk mojí holky
(2010) - Don't Fade Away
(2009) - Picture
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2008) - Single with Parents
(2008) - Max Payne
(2008) - Hvězdná brána: Návrat
(2008) - Hvězdná brána: Archa pravdy
(2008) - Family Practice
(2007) - 07 Spaceys
(2007) - Operation Homecoming: Writing the Wartime Experience
(2007) - Two Families
(2007) - Spinning Into Butter
(2007) - Americanizing Shelley
(2006) - Šarlotina pavučinka
(2006) - Já-tě-vidím.com
(2006) - Deset a půl stupně: Apokalypsa
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2006) - Berlínské spiknutí
(2005) - Sci Fi Inside: Sci Fi Friday
(2005) - Úsměv
(2005) - Ostrov samoty
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - 10,5 stupně
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
(2004) - Evel Knievel
(2004) - Debating Robert Lee
(2003) - Shaolin Ulysses: Kungfu Monks in America
(2003) - Síla lidskosti
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Intimate Portrait: Pam Dawber
(2002) - Ponížení
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2002) - Dům strachu
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - V tajných službách
(2001) - Na palubě Jednorožce
(2001) - Boys Klub
(2000) - Founding Fathers (TV seriál)
(2000) - Život k ničemu
(2000) - Píseň všedního života
(2000) - Na nepřátelské půdě
(2000) - Let soba
(2000) - Fotroviny
(1999) - Surfing for Life
(1999) - Brian Wilson: A Beach Boy's Tale
(1999) - P.T. Barnum, král cirkusu
(1999) - Malí velcí podvodníci
(1999) - Kdo seje vítr
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Obhájci: Nenávist
(1998) - Maximum Bob (TV seriál)
(1998) - The Defenders: Choice of Evils
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Rakeťák
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Druhá občanská válka
(1997) - The Defenders: Payback
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The Uninvited
(1996) - Nightjohn
(1996) - Milovaný cizinec
(1996) - Losing Chase
(1996) - Jerry Maguire
(1996) - Co skrývá Amerika
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - 5 amerických zbraní - 5 amerických dětí
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Krajní meze
(1995) - Kissinger and Nixon
(1994) - Vault of Horror I
(1994) - Secret Sins of the Father
(1994) - Million Dollar Babies
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1993) - The Man with Three Wives
(1993) - Harts of the West (TV seriál)
(1993) - Elvis and the Colonel: The Untold Story
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Mistr kickboxu
(1991) - Manželské rošády
(1991) - Divoký květ
(1991) - Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Women and Men: Stories of Seduction
(1990) - Kde je ta zatracená věc
(1990) - Guess Who's Coming for Christmas?
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - Železný trojúhelník
(1989) - Příznaky života
(1989) - Případ Jessiky McClureové
(1989) - Just Another Secret
(1989) - Čaroděj
(1989) - Behind God's Back
(1989) - Báječní Bakerovi hoši
(1988) - Sedm hodin do rozsudku
(1987) - Ve jménu vlasti
(1987) - Smrt miluje přesnost
(1986) - The Thanksgiving Promise
(1986) - Outrage!
(1986) - A Fighting Choice
(1986) - Can a Guy Say No?
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Alenka v říši divů
(1984) - Jeopardy!
(1984) - The Ninth Crusade
(1984) - The Red-Light Sting
(1984) - Hotel New Hampshire
(1983) - Srdce na kolech
(1982) - Svědek pro obžalobu
(1982) - Love Child
(1982) - The Kid from Nowhere
(1982) - Dangerous Company
(1981) - Noční přechod
(1981) - Bláznivá dálnice
(1980) - United States (TV seriál)
(1980) - Silver Dream Racer
(1979) - All-Star Salute to Pearl Bailey
(1979) - Železná maska
(1979) - Norma Rae
(1979) - Když běžec klopýtne
(1979) - The Child Stealer
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - Stubby Pringle's Christmas
(1978) - Shimmering Light
(1978) - The President's Mistress
(1978) - The Four Feathers
(1977) - Greased Lightning
(1976) - Odpočítávání smrti
(1976) - Nepřemožitelný bukanýr
(1976) - Letní láska
(1975) - Okno do nebe
(1975) - Medical Story
(1974) - The Whirlwind
(1974) - The Stranger Who Looks Like Me
(1974) - Lovin' Molly
(1974) - Benjamin Franklin (TV seriál)
(1973) - Vaše tři minuty uběhly
(1973) - My Dad Lives in a Downtown Hotel
(1973) - The Man Without a Country
(1972) - Norman Corwin Presents (TV seriál)
(1972) - Child's Play
(1972) - Hammersmith Is Out
(1971) - The Christian Licorice Store
(1970) - Pan domácí
(1970) - Adam's Woman
(1969) - Vesele, jen vesele
(1968) - For Love of Ivy
(1967) - The Legend of Jud Starr
(1967) - Incident
(1965) - Village of the Giants
(1965) - The Loner (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1962) - The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
(1962) - A Pair of Boots
(1962) - Ensign O'Toole (TV seriál)
(1961) - The Explosive Generation
(1960) - Insight (TV seriál)
(1960) - The Clear Horizon (TV seriál)
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1951) - The Company She Keeps
(1949) - Zamba
(1949) - The Red Pony
(1948) - Síla zla
(1948) - No Minor Vices

Beau Bridges - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.12.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Beau Bridges 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Beau Bridges - herec

se narodil 9.12.1941 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Beau Bridges

Dnes se narodili
Česká republika Petra Černocká
(*1949) herečka, zpěvačka

Bosna a Hercegovina Emir Kusturica
(*1954) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Česká republika John Bok
(*1945) herec

Česká republika Martin Chodúr
(*1989) zpěvák, vítěz československé superstar


Beau Bridges
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
17°01’
2
 
LunaLuna:
Lev
19°47’
10
 
MerkurMerkur:
Střelec
10°06’
2
 
VenušeVenuše:
Vodnář
3°08’
3
 
MarsMars:
Beran
16°04’
5
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°16’
8
R
SaturnSaturn:
Býk
23°22’
7
R
UranUran:
Býk
27°34’
7
R
NeptunNeptun:
Panna
29°43’
11
 
PlutoPluto:
Lev
5°33’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°02’
10
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
0°44’
7
 
CheirónCheirón:
Lev
14°26’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
7°48’
4
Domy:
Štír
10°34’
Býk
10°34’
2:
Střelec
9°43’
8:
Blíženci
9°43’
3:
Kozoroh
12°00’
9:
Rak
12°00’
Vodnář
16°07’
Lev
16°07’
5:
Ryby
18°40’
Panna
18°40’
6:
Beran
16°54’
Váhy
16°54’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
28°20’
11
Slun./Luna:
Váhy
18°24’
12


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Výročí úmrtí dnes mají
Tanzanie Freddie Mercury
(*1946 - 1991) zpěvák, skladatel, muzikant

Mexiko Diego Rivera
(*1886 - 1957) umělec, malíř, aktivní komunista a manžel malířky Fridy Kahlo

Spojené státy Pat Morita
(*1932 - 2005) herec

Spojené státy Melanie Thornton
(*1967 - 2001) zpěvačka

Francie Barbara
(*1930 - 1997) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »